רוצה להפרד

raf657

New member
רוצה להפרד

שלום לכולם אני חיי עם חברה שלי כבר 8 שנים בשנתיים האחרונות חלה הדרדרותת באהבה שלי הלאה אני יכול להגיד שהיום אני כבר לא אוהב אותה אני רוצה להיפרד ממנה כבר זמן רב ממש קשה לי להיות איתה כל מה שהיא עושה מרגיז אותי אני לא רוצה לשכב איתה ואני לא נהנה איתה בכלל אבל אחרי 8 שנים ביחד מאוד קשה להיפרד אני דואג לעתיד שלה ורוצה שיהיה לה טוב בחיים אני לא יודע איך להיפרד ממנה ושיהיה כמה שפחות כואב לה אולי יש לכם איזה דרך נחמדה כמה שאפשר במצב כזה אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי

s h o o s h a

New member
להיפרד

להיפרד אף פעם לא היה צעד קל או פשוט. בעיקר כאשר מדובר על אדם, שאפילו אם פעם, אהבת. והיום, יש בך רגש שונה אליה. איכפת לך ואתה דואג לה. את 'כמות' הכאב שהיא תישא כשתשמע את המילים שתגיד היא תבחר. אתה- אמור את הדברים רק בדרך אמיתית, נטולת הצגות ובלי יותר מידי תירוצים שיישעני על העבר הטוב שהיה לכם. בהצלחה לשניכם

אל תבחר במילים

פשוט אמור אותם בפשטות וביושר. אחרי 8 שנים אתה בהחלט יכול להגיד לה שהכל מבחינתך הסתיים ואתה רוצה לסיים את הקשר. 8 שנים היא בדיוק תקופה שבה יכולה להסתיים מערכת יחסים, כי מיציתם כמו שאומרים. אל תעליב אותה, ואל תפגע. אמור את האמת לאמיתה.

למעלה