רוצה להכיר סלסה

רוצה להכיר סלסה

היי לכולם אני רוקד ריקודי-עם די טוב אבל לאחרונה אני שוקל ללמוד גם סלסה.. הייתי רוצה לדעת פרטים כגון: 1. איפה יש חוגים באיזור רחובות, 2. האם זה כמו ריקודי עם - שלכל שיר יש ריקוד - או שפרט לסגנון כללי, מאלתרים את הריקוד? 3. הבנתי שיש רמות: כמה זמן אופייני להגיע לרמות הראשונות.. {הבנתי 1,2,3} 4. יש צורף בבת-זוג? או להביא מטאטא? תודה על עזרתכם.

XUXA141

New member
תשובה חלקית.

לגבי רחובות אני לא יודעת, אולי מישהו כאן יודע. הכוראוגרפיות שאתה מדבר עליהן הן בריקודי השורות הברזילאים. שם באמת יש ריקוד לכל שיר וצריך לדעת אותו. לעומת זאת בסלסה, בעיקרון יש תרגילים אבל אם אתה רוקד עצמאי אתה לא חייב לעשות אותם. אתה יכול לקחת חתיכות של תרגילים ולהרכיב לך ריקוד משלך. אם אתה רוקד רואדה - סלסה קובנית במעגל, אז אתה חייב לעשות את התרגילים שהמוביל אומר כי כולם צריכים לעשות אותו דבר באותו זמן. לגבי הרמות - בדרך כלל מספיק לעשות אותו שיעור פעמיים. כמובן שאם אתה לא בטוח בעצמך אתה מוזמן לעשות שוב ושוב את השיעור עד שתרגיש בטוח. אין טעם לעלות רמה ולהכשל כי אז מרגישים מתוסכלים. אין צורך להביא בת זוג, אפשר לבוא לבד, המדריך כבר ידאג לערבב את הזוגות כך שגם אם אין מספר מאוזן בתחילת השיעור, הוא מערבב את האנשים וכולם רוקדים עם כולם. בריקוד עצמו אפשר להזמין את מי שאתה רוצה.

רק איתי

New member
יש סלסה ברחובות..

בתוך מכון וייצמן....ב 6 רמות לימוד.. לפרטים. alonhafakot.com

למעלה