רוצה להיות קבוע כאן.

רוצה להיות קבוע כאן.

אהלן. אני נער צעיר בן 16ועכשיו ראיתי את הפורום.זה נראה לי מגניב. אתם יכולים להסביר לי מה קורה בפורום הזה? איך זה עובד? מה הרעיון. יש מפגשים? איך מתקשרים כאן? אשמח אם תסבירו לי את הכל. מחכה בקוצר רוח. "צדיק נסטר בגיל ההתברגות". נ.ב. אני כותב מסלולר. ואני הרבה בצ´ט. צום קל וגמר חתימה טובה.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איך קוראים לך? אז.......יש פה כל מיני דיונים וכאלה אז פשוט מגיבים.... ואם רוצים להתכתב עושים את זה דרך מסרים\אייסי או משו אחר.... הרעיון : מישו אחר יסביר יש מפגשים... ואם יש לך שאלות-תשאל
סבבה?

תודה מחורפנת את צדיקה.

אהלן. תודה. אני מתנצל על התגובה המאוחרת פשוט רק עכשיו אני מתחיל להבין איך זה עובד. אני מבטיח לבוא לבקר להשתתף בדיונים. אני אשתלב לאט לאט. לפעמים אני מתנתק כי אנטרנט סלולרי זה לא כל כך יציב.

שרוך

New member
ברוך הבא

בס"ד הי בוקר טוב אם יש לך שאלות ממוקדות זה יהיה יותר קל האם אתה בב"ע? שרוך

הסבר

אני מתנצל על ההצפה מההודעה תחת הכותרת בבקשה. זה כנראה בעיה בסלולרי. תודה על היחס אתם אחלה. שרוך מה זה בב"ע? אתם מכירים כתובות של אתרי אי סי קיו בסלולרי? תודה מחורפנת. אני מקווה שלאט לאט אני ישתלב כאן.

tamarhp

New member
תזכירי לי

כמה אחים ואחיות יש לך, לא כולל הביולוגים?

SGVB

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חתימה טובה לכול חברי הפורום ובהזדמנות זו אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו

SGVB

New member
נ.ב.

תשתדל לא להציף את הפורום שלחת אותה הודעה 5 פעמים ובפורום מופיעות רק 10 הודעות בדף הראשון אז זה לא בסדר להוריד אותם ככה מנהלים לטיפולכם למחוק תהודעות הכפולות

shadow dancer

New member
ברוך הבא!!! אתה מוזמן.....

בס"ד אבל.....אתה יודע....יש מבחני קבלה וכו'...... סתאאאאם! אתה ממש תהנה פה! ולא הזהירו אותך....אז:
הפורום ממכר!

למעלה