רוצה להיות אלוהים?

mordi666

New member
רוצה להיות אלוהים?

חשבתם פעם להקים לעצמכם עולם בחלום שבו אתם אלוהים? אתם יוצרים אנשים מוצאים להם בני זוג, אחראים על הגורל שלהם גורמים להם להאמין בכם, מחלקים להם עונשים גורמים מחלות, מרפאים מחלות ופשוט כשאתה קם אתה כותב ביומן מה קרה וממשיכים ככה יום אחר כך אולי זה בדיוק מה שעושים לנו...

RedUri

New member
אמממממממם......

קודם כל אני רוצה להתנצל בפני כולם שאני לא פה כל כך הרבה מה לעשות? המקום קצת משעמם אותי. לא נורא. תאמת אני חשבתי על זה, וגיליתי שזה גם משעמם וגם קשה. כי ככל שאני משנה יותר דברים ככה זה יותר קשה לי, יעני ככל שהשינוי יותר גדול. בכל מקרה אני לא כמו רוב האנשים פה, אני נכנס לחלום צלול דרך החלום, באמצע שאני חולם אני קולט "הי! אני חולם!", ורק עם יש חלום גרוע (דכאוני ומבאס כזה) אז אני משנה אותו. בכל מקרה זה רעיון גרוע אבל, כל אחד והדרך שלו

shabaz

New member
אשכרא...או "black & white"

אבל את יודעת...המקסימום של חלומות צלולים זה כמה ימים (בחלום...זה לא הוכח שבאמת כמה ימים אתה נשאר רדום... או שכן? טוב...זה לפי מה שאני הבנתי מפה...) אבל רעיון מצוין!! אבל אני מעדיף יותר להתאמן בחלום... אומרים שזה עוזר...(לא בסקס, סוטים!!) זה מזכיר לי בדיחה... תורקי ואנגלי ניצלים מספינה שטבעה... והם הגיעאו לאי בודד.... התורכי אומר :"אני סוטה מין" והאנגלי עונה לו "ואני סותה תה" חחחחחחחחחח....טוב זהו...

למעלה