רוצה להחזיר!

רוצה להחזיר!

שלום אני חדשה בפורום הזה ויש לי בעיה שמוכרת לדיי הרבה אנשים. לפעמים אנשים מתחילים לרדת עלי סתם ככה בבית ספר ואין לי מוסג למה. אז הייתי רוצה שתייעצו לי איך להחזיר להם כי כל פעם שעושים לי את זה אני מתנסה "להתעלם" כמו שכל המורות והסבתות ממליצות לעשות לעשות וכבר ממזמן כגיליתי שהשטיות האלה לא עוזרות לי. אני לא רוצה לספר את זה לחברות שלי כדי שלא יחשבו שאני מעפנה וגם פעם אחת לסיפרתי לחברה שלי אבל היא לא ממש עזרה. אז אם יש לכם עצות איך להחזיר או למנוע את זה מראש כתבו כאן ופליז אל תתעלמו אתם לא יודעים כמה חרא אפשר להרגיש כשחוזרים הביתה פגוע...

silver82

New member
מנסה לעזור

אני מנסה לעזור לא להתעלם אבל אני אדחה את זה למחר קצת קשה היום רק תדעי שאנחנו פה איתך בכל מקרה לא נתעלם

די דנסר

New member
תעמידי אותם במקום

לדוגמא אם יורדים על כך שאת שמנה או רזה או עם אף גדול, או שמעירים לך על התנהגות מסויימת, ואת חושבת שזה רק כדי להקניט, את יכולה לומר משהו כמו "מי שאל אותך?" או "אל תדחפי את האף לעניינים של אחרים" או "סליחה, אבל זה לא עניינך" או משהו כמו "זו פעם ראשונה ואחרונה שאת/ה מדבר/ת אלי ככה, את שומעת?" "את העיצות שלך את יכולה לדחוף ל..." זה עובד יקירתי בתנאי שתהיה עקבית, ובטח שלא להתעלם מיחס גרוע. בהצלחה.

JudyWn

New member
פשפשית../images/Emo24.gif

כאחת שסבלה מהצקות (בינינו, יש מישהו שלא סבל מזה מתישהו?) מה שהכי עזר לי היה להסתובב עם חברות שלי ולשתוק. להתעלם לגמרי. כל נסיון להגיב היה מביא למנה כפולה ומכופלת מצידם. בשביל מה צריך את זה? התעלמתי ואמרתי לעצמי שהם מטומטמים ושלא ייצא מהם שום דבר. את מוזמנת לקחת את העצות של די דנסר אם את מחפשת משהו יותר פעיל.

די דנסר

New member
חחח מודה שאתמול

הייתי במצב רוח קרבי. זאת משום ששני ילדים שאני מכירה אישית, אמרו לי אתמול דברים דומים. אני בדרך כלל יותר מתונה... או אולי יותר מדי מתונה. שתהיה לכולם שבת נהדרת.

silver82

New member
את לא צריכה לריב

תנסי גישה קצת אחרת הרי אלו חברה מהבית ספר דעתי קצת קשה אבל תנסי תתקשרי לאחד מהם הביתה אחרי החימודים אחד שנראה לך הכי חלש והכי מבין תגידי לו מה שמפריע לך תשפכי לו את הלב אומנם זה קשה וקצת בוגר אבל אני לא בטוח שאחרי זה הוא רק עצה

ImmortalSoul

New member
תראי תשמעי

מה שסבתא אמרה זה הדבר הכי נכון לעשות הבעיה היא איך לעשות את זה . כן כשאת מתעלמת הצד השני רק מחזק תטענה שלו כלפיך . כשאת ניגשת לעשייה הזו של לא לענות את צריכה לקחת בחשבון שזה יקח זמן . לאט לאט אם באמת לא תעני מתוך רצון ולא לחשוב על מה היית עונה להם הם יתחילו להבין שזה לא כלכך אכפת לך ולאט לאט עם הזמן שוב הם יתחילו להפסיק עם זה . כן כשאת לא עונה את מרחיקה אנשים ואולי עדיף במקרה שלך להרחיק את אלה שמקנאים בך וכל מה שהם רואים בעצמם זה שהם מאפנים והירידות האחרות שהם יורדים עליך . ולפעמים יש כזה דבר שנקרא לחץ חברתי אותה חברה שסיפרת לה אולי ניסתה פה ושם להגן אבל פחדה שגם יומה יגיע ויקראו לה באותם שמות לכן אל תשפטי אף אחד פשוט קבלי את המצב אני בטוח שבתוך תוכך את יודעת בדיוק מה את שווה . יש משפט באנגלית בטח את מכירה ואם לא הנה התרגום מקלות ואבנים ישברו לי תעצמות אבל מילים לא יכיאבו לי . זה רק מילים תקבלי אותם שהם כאלה והחיים שלך יהיו טובים יותר .לאט לאט הזמן יעבור החברות האמיתיות ישארו בעוד אלה שמגדפות יעלמו מה יותר טוב מזה והקנאה הזו בך שיקנאו זה בעיה שלהם את תשארי בשלך תחייכי חיוך ותמשיכי הלאה ותאמרי לעצמך אז מה זה לא אני זה הם שהם כאלה .

למעלה