רוצה להגיע לסיירת

pelor19

New member
רוצה להגיע לסיירת

אני רוצה להיכנס לאיזה סיירת, לא מהמובחרות ביותר, אבל רק לא גדודים. השאלה שלי היא מה נדרש מבן אדם בשביל להגיע למקומות כאלה? הפרופיל שלי כנראה יהייה 97, אני לא רואה סיבה שיהייה אחרת. אז מה צריך? כושר? כוח פיזי? מנטלי? כוח רצון? אני כרגע בכיתה י"א אז יש לי זמן לפתח כושר ודברים כאלה. תודה!

demoloc

New member
תפתח כושר

ככל שיהיה לך יותר יהיה לך יותר סיכיו להתקבל. והרבה מנטליות של לא להשבר (כי כולם יהיו על סף שבירה בגיבוש יחטיות) ועבודת צוות.

ertert15

New member
רקשכחת הערה מאד חשובה

צריך לפתח את הכושר בהדרגתיות,שלא תגיע למצב של שברי מאמץ ודברים בסגנון חס וחלילה! לפני שאתה מתחיל בבנית הכושר כדי שתעבור על העניין הזה עם גורם מבין כמו המורה שלך לספורט אפילו,רק להתיעצות וכאלה.

Itamarro

New member
אתה צריך

-להצליח במבחנים בצורה טובה בצו הראשון, בראיון לצאת טוב, ולא אמורה להיות בעיה מבחינת נתונים. -כדאי לך מאוד, לדעתי, לנסות להתקבל לסיירות המובחרות. זה גם ייתן לך נסיון לגיבושים, וגם יתן לך את האפשרות להגיע לסיירות המובחרות. -בשביל להגיע ליחידות החטיבטיות (אגוז, סיירת גולני, סיירת צנחנים, מגלן, ועוד רבות ומעולות...) אתה צריך להתגייס לחטיבה המתאימה, ושם לבקש מיד בגיוס גיבוש יח"טיות. -כדאי לך להתחיל להתאמן עכשיו, בין אם זה בתצורת של קבוצת כושר קרבי, או באופן עצמאי. צריך הרבה הרבה כוח רצון מנטלי, אבל כושר וכוח פיזי עוזר הרבה. -בסוף כיתה י"א מוצעת לכל התלמידים המתאימים את האפשרות להתמיין לגדנ"ע צלילה- שבסופה גיבוש של שייטת 13. אני ממליץ לך בחום לנסות ולהתקבל לגדנע הזו.

Wing Chan

New member
כושר + הרבה כוח רצון.

וכשאני אומר הרבה, אז באמת הרבה כי תתכונן לפתיחת תחת רצינית, פיזית ומנטלית כאחד. והפריע לי העיניין של "רק לא גדודים". צא מזה אחי, אין שום רע בגדודים, להפך.

pelor19

New member
כוח רצון?

כל מה שאני יודע על הנושא זה מסיפורים של אנשים ועצות, אם יש לכם עצות טובות שנוגשות את מה שאני יודע אני אשמח מאוד להקשיב. כולכם שמתם דגש על כוח רצון, במה זה יתבטא? דוגמאות יתקבלו בברכה :) תודה!

demoloc

New member
תצטרך לכושר קרבי כלשהוא

הם יסבירו לך טוב מאיתנו (עמית לכושר..אחריי ..יובל עילם...עמית לכושר)

Itamarro

New member
מה זה כוח רצון?

לא לוותר. לעמוד במשימה. השיטה שלי לבדוק כמה לבנאדם יש באמת כוח רצון זה לבדוק כמה זמן הוא יכול להשאר במצב 2.

pelor19

New member
מצב 2

שוב אתם שוכחים שאני די בור בנושא... מזה מצב 2? ומה זה אומר: (עמית לכושר..אחריי ..יובל עילם...עמית לכושר) ? תודה

demoloc

New member
בסוגריים

זה קבוצות שמתאמנות לקראת הצבא, 09-7463020 תתקשר תשאל. זה כמו שכיבת שמיכה רק שנשארים ככה כמה זמן. שתי ידיים על הרצפה ורגליים על הרצפה (לא ברכיים).

dimgold

New member
עדיף להשאר תלוי על מתח

ומצב 2 זה שכיבות שמיכה כשאתה למעלה בלי לזוז

aureliano1

New member
אני ממליץ לך בחום

למצוא קבוצת הכנה לצה"ל, כגון "אחריי" "עמית לכושר" "היחידה לקראת גיוס" וכדומה. האימונים מתקיימים באופן מאורגן שמדמה מצבים של הגיבושים למינהם - ואחוז המתקבלים מהקבוצות האלה הוא גבוה למדי. אם אין לך אפשרות להצטרף לקבוצה כזו - עבוד על כושר וסיבולת לב-ריאה. אני ממליץ בחום בעיקר על ריצות למרחקים בינוניים (5-15 ק"מ) ופקלי"ם (שכיבות שמיכה, בטן, מתח ומקבילים) אם אתה רוצה פרטים למינהם לגבי גיבוש היחטיו"ת של הצנחנים - אתה מוזמן לשאול.

למעלה