רוצה להגיד תודה

רוצה להגיד תודה

תודה רבה לכל הבנות המקסימות שעזרו וכיונו(עוגי, מצפה לחיובי, איילת וכולן..)לפני הנסיעה לברנו.
המידע והתמיכה מאד סייעו, אז שוב תודה !!

Koala Bear 1

New member
נצל"ש - אז איך היתה הנסיעה..? :)

אשמח לשמוע חוויות והתרשמויות...
איך אתן מרגישות?
איך היתה התחושה שקיבלתן מצוות המרפאה בברנו?
האם אתן מרוצות ממספר העוברים שקיבלתן?
וגם - איך היה בברנו? עשיתן קצת שופינג? :)
(אגב, כמה בנות בערך הייתן..?)

המון המון אנרגיות טובות של הצלחה ושמחה! מקווה לבשורות טובות לכולנו, אמן!

תשובות ( עד כמה שאפשר..)

אני חושבת שהנסיעה לברנו מאד מפרה, אם בהתחלה התלבטתי לגבי מסלול קפואים או נסיעה, אז בדיעבד ברור שאני שמחה שנסעתי וחוויתי את הכל- למרות הקושי ואי הנוחות שבעניין. לגבי המרפאה: המרפאה סטרילית ברמות, נקיה, מצוחצחת. היו שתי אחיות צ'כיות יפהפיות חבל"ז(דוגמניות !!), חייכניות ומתוקות. הרופאה שהחזירה(דניאלה שמה), הייתה עדינה ונעימה. אחרי ההחזרה מעבירים אותך למיטה לנוח עשר דקות.הייתי בשוק מהעניין הזה, באסותא נותנים לך בעיטה שתעופי כמה שיותר מהר...
אני נסעתי עצמאית, כך שאני לא יודעת כמה בדיוק היו בקבוצה. עשיתי קצת שופינג, ברור איך אפשר בלי. בקיצור המסע הוא מסע לא פשוט עבורי לפחות, מלווה בהרבה רגשות ודברים שעולים וצפים כל הזמן(כך אני מרגישה לפחות..), אבל לפחות עטוף במעטפת נעימה. שיהייה בהצלחה לכולן !

Koala Bear 1

New member
היי בייבי4יו,

תודהרבה על התשובה הכנה והמפורטת! היא עוזרת לי להתכונן נפשית לבאות... תודה רבה!
אני שמחה לשמוע שהחוויה בברנו היתה חיובית ונעימה. אני מקווה ומאחלת שעם הזמן התחושה הטובה, שלווה וביטחון יחלחלו גם פנימה ולא יישארו במעטפת בלבד. אני חושבת שיש בפורום כמה עדויות לכך שזה קורה - לאט לאט, יותר ויותר.
המון הצלחה!
כאן בשבילך לכל שתרצי או תצטרכי.

שירה30001

New member
בתוספת לדברים של בייבי4יו

גם אני חזרתי מהנסיעה לברנו. אני נסעתי עם הקבוצה. אני רוצה לשתף אתכן ולומר שזו היתה חוויה מאוד מאוד נעימה, למרות כל החששות שליוו אותי. חששות בעיקר נפשיים. לגבי המרפאה: מסכימה עם כל מילה שכתבה בייבי.ואני רוצה להוסיף גם את העובדה שהם שמים דגש רב בכל מה שקשור לצנעת הפרט. עד לרגע בו שבו את נכנסת לחדר ההחזרה כולל שעד לרגע שבו את עולה לכסא הם דואגים שתהיי מכוסה וגם כאשר הן אומרות שצריך להשיל מעט את הכיסוי בשביל לעשות אולטרסאנד, הן מתנצלות. ברקע הם משמיעים מוסיקה שקטה. אם אני לא טועה זו מוסיקה קלאסית. אוירה מאוד נעימה. אכן האחיות יפות ברמות - ממש כמו בובות ברבי. אין זה לא אמיתי
.
גם הרופאה (דניאלה) מאוד עדינה. היות ואני נסעתי עם הקבוצה, אני רוצה לציין את הארגון המצויין. בקבוצה יש בסבביבות 20 בנות. חלקן באות עם בני הזוג וחלקן לא. ישנן יחידניות ונשואות. התחושה היא של שותפות גורל, אף אחד לא שופט. אני אישית אשמור קשר עם מס' בנות. פשוט אנשים מקסימים שאני בטוחה שהם ייתנו את הנשמה והלב לילד שיוולד להם.
עוד משהו שבתור מי שנסעה בקבוצה אני רוצה לשים את הדגש על הרופא המלווה. הרופאה המלווה שלנו היתה ד'"ר מירי גודין מהדסה הר הצופים. פשוט במילה אחת: מקסימה
. אישה מיוחדת במינה. קשובה לכולנו, דואגת ומשתפת ונותנת עצות מכל הלב, סבלנית וכל כך אנושית ואמפתית. לי אישית העובדה שהיא היתה הרופאה המלווה, מאוד עזרה לי בתהליך או במסע הזה.
&nbsp
ועוד משהו: נצלו את הנסיעה הזו גם לטיול בעיר היפה הזו, וכן גם לשופינג
. כתבה כאן מישהי שבאמת צריך לבוא עם מזוודה ריקה....
. המחירים ממש מצחיקים. גם באוכל.
&nbsp
אם מישהי תרצה עוד פרטים, בשמחה אתן לה גם בפרטי.
&nbsp
והעיקר שהמסע הארוך והמפרך שכל אחת ואחת מאיתנו עוברת, יסתיים בידיים מלאות
.
&nbsp
בהצלחה לכולנו

&nbsp
&nbsp

Koala Bear 1

New member
וואו, נשמעת חוויה מדהימה..!!!

כמה טוב שזו היתה החוויה שלך, שלכן! אני מאושרת לשמוע!
מדהימה ההשקעה של המסלול, טפו טפו טפו שגם יישא פירות...

מיסי9

New member
מסכימה לכל מילה

אני הייתי עם בעלי והילד מאד נהננו מהכל מיחס החם והשירות האדיב,ניצלנו את המסע הזה לחופשה משפחתית העיר מאד יפה וגם נסענו מחוץ לעיר יום אחד למקום שנקא שהראדה שזה אגם מאד נחמד ולעוד מקום שיש בו מערות נטיפים מאד מומלץ ולקינוח שתי לילות בוינה בבית מלון שנקרא רויאל מאד ממליצה נמצא באיזור הכי מרכזי שיש,לגבי הגרנד הוטל בית מלון מומלץ ברמות

טיסה

למי שכבר נסעה, באיזו טיסה טסתן (אל על או אוסטריה) ואיך היה התיאום עם האוטובוס הצהוב? למשל, ראיתי שאוסטרליין אירליינס נוחתים ב 9.10 והאוטובוס יוצא ב 10.10, קצת לחוץ לא?
תודה.

היי גוונים

אני טסתי באל על דרך פראג. אין בעיה להסתדר עם האוטובוס הצהוב של הstudent agency. מאד מאד נוח.
בהצלחה !!

עוגי555

New member
אל דאגה

האוטובוס יוצא לעיתים קרובות. תוכלי לקחת את הבא אחרי... אל תלחצי.

תודה לך בייבי...

תודה על התודה. זה לא מובן מאליו - שאת עוזרת למישהי, אפילו יהא זאת במילה אחת, והיא באה להודות על כך. העזרה והתמיכה בפורום מאוד גדולה ואנחנו כאן אחת בשביל השנייה.
החוויות החיוביות שלך עוזרות גם לנשים אחרות והתקוות נוסקות מעלה בעקבותן.
גם לי הייתה חוויה מאוד טובה מברנו וגם אני לא רציתי לטוס בהתחלה-בהתחלה, אבל הטיסה, ההכנות הטיול שלפני וכמובן השופינג שאחרי, גרמו לכך שזו תהיה חוויה בלתי נשכחת, חוויה מעצימה ומפרה!! (בתקווה לכולן - ותרתי משמע).
אני גם נסעתי עצמאית, עם חברה למסע שהכרתי כאן, בפורום. בהזדמנות זו אני רוצה למסור לה מזל טוב ענקי!!!! על הולדת התאומות לפני כחודש. מי ייתן וכולנו נחבוק את החלום שלנו בקרוב. אמן!

מצפה.

ESTER52

New member
הטעם לחיי- איציק שמולי

והיא יושבת לה בוכה ומתפללת
כל יום עודנה מחכה לישועה
והיא חולמת איך בלילה מתעוררת,
רק לחבוק וללטף את פרי ביטנה.
שנים רבות והתקווה אותה עוטפת
אולי והמחר יביא איתו בשורות
עת ללדת, עת לבנות אמר כהלת
כי מי חכם כמוהו בכל הדורות.