בתוספת לדברים של בייבי4יו
גם אני חזרתי מהנסיעה לברנו. אני נסעתי עם הקבוצה. אני רוצה לשתף אתכן ולומר שזו היתה חוויה מאוד מאוד נעימה, למרות כל החששות שליוו אותי. חששות בעיקר נפשיים. לגבי המרפאה: מסכימה עם כל מילה שכתבה בייבי.ואני רוצה להוסיף גם את העובדה שהם שמים דגש רב בכל מה שקשור לצנעת הפרט. עד לרגע בו שבו את נכנסת לחדר ההחזרה כולל שעד לרגע שבו את עולה לכסא הם דואגים שתהיי מכוסה וגם כאשר הן אומרות שצריך להשיל מעט את הכיסוי בשביל לעשות אולטרסאנד, הן מתנצלות. ברקע הם משמיעים מוסיקה שקטה. אם אני לא טועה זו מוסיקה קלאסית. אוירה מאוד נעימה. אכן האחיות יפות ברמות - ממש כמו בובות ברבי. אין זה לא אמיתי
.
גם הרופאה (דניאלה) מאוד עדינה. היות ואני נסעתי עם הקבוצה, אני רוצה לציין את הארגון המצויין. בקבוצה יש בסבביבות 20 בנות. חלקן באות עם בני הזוג וחלקן לא. ישנן יחידניות ונשואות. התחושה היא של שותפות גורל, אף אחד לא שופט. אני אישית אשמור קשר עם מס' בנות. פשוט אנשים מקסימים שאני בטוחה שהם ייתנו את הנשמה והלב לילד שיוולד להם.
עוד משהו שבתור מי שנסעה בקבוצה אני רוצה לשים את הדגש על הרופא המלווה. הרופאה המלווה שלנו היתה ד'"ר מירי גודין מהדסה הר הצופים. פשוט במילה אחת: מקסימה
. אישה מיוחדת במינה. קשובה לכולנו, דואגת ומשתפת ונותנת עצות מכל הלב, סבלנית וכל כך אנושית ואמפתית. לי אישית העובדה שהיא היתה הרופאה המלווה, מאוד עזרה לי בתהליך או במסע הזה.

ועוד משהו: נצלו את הנסיעה הזו גם לטיול בעיר היפה הזו, וכן גם לשופינג
. כתבה כאן מישהי שבאמת צריך לבוא עם מזוודה ריקה....
. המחירים ממש מצחיקים. גם באוכל.

אם מישהי תרצה עוד פרטים, בשמחה אתן לה גם בפרטי.

והעיקר שהמסע הארוך והמפרך שכל אחת ואחת מאיתנו עוברת, יסתיים בידיים מלאות
.

בהצלחה לכולנו