רוצה להגיד שלום.

אלי אי

New member
רוצה להגיד שלום.

אני רוצה להודות לשווי שקלטה אותי תרתי משמע. בהכי עדינות אני רוצה להגיד לכם שיש בפורום איזו "אי קבלה" בולטת, אפילו מופגנת...וזו זכותכם המלאה. אולי בזכות שווי, הייתי כאן קצת מעבר ובכיף. תמשיכו להנות ולפרגן האחת לשניה ואני חוזרת לי למקומות שבהם אני יכולה לשתף ולהשתתף בתחושה של הדדיות. שתהיה שנה טובה ושהסבתאות תמשיך להיות מהנה ומיוחדת. אלי

היי אלי אי

חבל שאת מרגישה חוסר פירגון או "אי קבלה" , אנחנו בדרך כלל מאוד מפרגנים , מחבקים , שמחים לצרף חברות וחברים חדשים , אם נפגעת ממשהו חבל לשמור בבטן , דברי על זה ותגידי לנו , אולי משהו בלי כוונה....מידי פעם נכנסת לכאן מישהי שאנחנו כבר למדנו להכיר אותה משלל הניקים והכינויים שלה , תוקפת ומנסה לעורר מהומה ....בדרך כלל אנחנו משתדלות לא להגיב אליה ולפעמים מנהלות הפורום מוחקות את ההודעות שלה , אבל יש מצב שההשמצות שלה עוברות את גבול הטעם הטוב ואז אנחנו מחזירות לה
בכל אופן שתהייה גם לך אחלה שנה טובה

היי אלי

צר לי שאת חשה אי קבלה בפורום היינו שמחים לו היית משנה דעתך ונשארת בחברתנו. שלחתי לך מסר אישי

kikale

New member
נשמח להנות איתך, לפרגן לך, לשתף אותך

ולהשתתף איתך בתחושה של הדדיות.
אשה יקרה , ההרגשה הזו שלך היא שלך בלבד , אני כבר כמה שנים מבקרת כאן בפורום ואף פעם לא הרגשתי שיש כאן "אי קבלה " בולטת, תאמיני לי אפילו לא מופגנת ... וזו זכותך המלאה .... את כנראה לא יודעת מה קורה בפורומים אחרים, כמה שירשורים נמחקים עלידי המנהלים בגלל בוטות המילים וההשמצות שהולכות שם.. אין יום שאני לא נכנסת לפורום הזה , לא תמיד יש לי מה לכתוב לא תמיד אני מגיבה אבל ת'אמת, מרגישה בבית , תמיד יש פירגון, דאגה אמיתית, ניסיון לעזור. נשמח שתשבי איתנו, את תמיד רצויה כאן כמו כולנו . נסי ותהני .
ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה.

למעלה