רוצה לדעת

• פותח הנושא SHNI
  • פורסם בתאריך

SHNI

New member
רוצה לדעת

אז ככה זו הפעם הראשונה שלי פה והחלטתי לא יודעת למה שזה המקום הנכון וגם הזמן הנכון למה תשאלו? אז ככה יש לי מין תחושה של כובד כזה על החזה קצת קשה לנשום וקצת קשה בכלל... אני הולכת במין נתיב של היום-יום עושה כל מה שצריך לפחות משתדלת עם מאבקים ומאמצים (שאף אחד לא מעריך ממילא) ותמיד יש עוד מה לעשות או שמישהו רוצה עוד משהו ואני? מה איתי? מרגישה קצת שנעלמתי לא יודעת איפה אני פתאום הדברים שאהבתי לא מספקים אותי לא מענגים אותי אין לי חשק לעסוק בהם. ויש לי את התחושה של: משהו חסר והכי גרוע שאני לא יודעת לעזעזל מהו, אז איך אי פעם אוכל למצוא אותו ואז את עצמי?

tairon

New member
שלום לשני....וברוכה הבאה...

יש לך כבר נקודת זכות עוד לפני הכל.... השם שלך...!!! בוודאי תשאלי את עצמך למה זה? הרי אני לא מכיר אותך ואת לא אותי..ובכן יש איזה פספוסה קטנטונת מתוקונת הכי מקסימונת שקוראים לה שני ורק במקרה אני הוא אח שלי (שתביני היא בת 4.5) עכשיו לענין שלשמו אנחנו פה... אולי את צריכה למצוא לעצמך תחומי ענין חדשים דברים שמעולם לא עשיתי ויכולים לעורר בך ענין ..ואולי באמצעות הדברים הללו תמצאי את מה שאת מחפשת... את לפני הכל צריכה להעריך את עצמך...ואת צריכה מדי פעם לערוך לעצמך פינוקים עצמאיים לצאת לקנות לעצמך מתנות קטנות ...ללכת לפנק את עצמך באיזו מסעדה או משו בסגנון תעשי לך את הכייף שלך תנסי אולי זה יביא את השינוי המבוקש יום נפלא לך

למעלה