רוצה לדעת ...

tepale

New member
רוצה לדעת ...

מה הסיכוי להכיר מישהי תוך כדי "ההליכים"? מה הסיכוי של קשר כזה בכלל אם יתממש? ועל מה מושתת קשר כזה? זה מאוד חשוב לי. תודה.

*יערית

New member
סיכוי.....

תמיד יש סיכויים להכיר מישהו עם בזמן תהליך עם בזמן נשואים בכל מצב מכירים אנשים.... השאלה :עד כמה את מוכנה לקשר כאשר את בתהליכים? ועד כמה את שמה מאחורייך קשר אחד ופנויה לקשר חדש? והכל תלוי בך ובאיש אשר תכירי..איך תרצו לבנות את מערכת היחסים שלכם.

angel151

New member
יערית על פי הבנתי מדובר על גבר בכלל

ולא אישה . ראיתי לפי הכרטיס שלו.. ועכשיו לשאלה ששאלת.. תמיד אפשר למצא קשר השאלה האם אתה מעוניין בכלל? האם אתה פנוי לכך ריגשית? נפשית? פיזית? מאחר אני יודעת שעד לפני זמן מסויים ממש לא היה לי ראש לזה בכלל כבר לא רציתי להכיר אף אחד בנוסף כבר אין לי אמון באףאחד.. כעסתי על גברים בכלל... ואני יודעת דבר אחד.. כאשר אתה פנוי מבחינת הכל אתה פנוי לקשר אחר.ושאלה שניה איזה קשר? אמיתי לזוגיות ליציבות בחיים אישה לשיתוף ולאהבה או סתם להשלמת החסר .. אתה יודע כוונתי לסקס... השאלה למה הכוונה אצלך? לאיזה קשר אתה פנוי תכלס.. אבל אם אתה שואל אותי.. שב תרגע, תחשוב על הצעדים הבאים שלך ועל מה חשוב לך כעת.. כי אני לא הייתי כל כך ממהרת עכשיו למצא לי קשר אחר כאשר אתה עדין נשוי. שיהיה בהצלחה חבר . תחשוב ותפנים כי הכל מנסיון ותראה שאני צודקת אל תמהר לאףמקום עשה חושבים לפני כל צעד כי הפגיעה אחר כך לשני הצצדים כואבת מאוד אלה אם כן אתה מראש הולך על ידידות וטו לו. אבל אתה צריך גם לעזור למזל ולקשר להתקיים כי הוא לא יגיע לבד ללא עזרה ורצון חיובי ..

*יערית

New member
אנג'ליקה....../images/Emo13.gif

שוב מודה ומתוודה... אני פשוט לא פותחת את הכרטיסים האישיים של האנשים...
והתשובה היא אוניברסאלית

angel151

New member
שיו יערית את כאן הערב?... איזה יופי

תשובה מאוד מורכבת הבאת לי כאן..

לא חושבת שזה הזמן

להכיר למטרת קשר , למרות שאין כללים... חושבת שזה הזמן לבדוק עם עצמך מה היה שם בנשואים למה בעצם הם מסתיימים תהליך הגרושים הוא תהליך של אובדן ולדעתי כדי להתחיל משהו חדש צריך קודם כל לסגור מעגל. הרבה קשרים שהתחילו בזמן "ההליכים" הסתיימו יחד איתם למרות שיש גם אחרים. יודעת שכמעט כל אישה עם ראש על הכתפיים תמנע מקשר שכזה ובצדק.

maof

New member
מענין......../images/Emo22.gif

לפני זמן קצר עלה הדיון........ גבר פרוד שעדין נימצא תחת אותה קורת גג....... מומלץ ....או.......פסול??????? מעוף

angel151

New member
שיט אני פיספסתי הדיון הזה../images/Emo4.gif

טוב לא נורא.. העיקר שיש לי אתכם כאן ועכשיו.. יש מספיק דיונים מענינים .. אני אישית ישר שוללת קשר כזה עם פרוד.. דוגמא אישית מהקשר הקודם עם אחד מפורום אחר.. היה פרוד.. הוא היה גר בנפרד. זה לא שהוא לא יתגרש כן כי היום הוא כבר גרוש.. אבל עובדה שזה נגמר במשפט כזה: סליחה ענת תסלחי לי אבל רק עכשיו הבנתי שאני עדין לא רוצה קשר אני רוצה לתעום את החופש את החברות שלי.. את החרות שלי עדין לא רוצה בכלל קשר והחלאה הזה: סתם סתם הליאה אותי בשקרים,ודברים שעדין לא סגר מעגל בכלל עם עצמו . כך הסתבר לי אחרי תקופה אחרי פגיעה ממשית בי . לכן זו דעתי! שוב לא כל אחד כזה אבל צריך להיות זהירים על מנת לא להפגע ולי אין יותר כוחות להפגע נמאס לי להפגע כל פעם מחדש אני הייתי כמו כלב פצוע.

michaly43

New member
../images/Emo45.gifצודק מעוף-קשר כזה , כל עוד לא

הסתיים פרק א, ולא רק מבחינה חוקית, אלא מבחינה ריגשית, אין לו שום סיכוי. יש הליכים של הבראה, וכל זמן שתהליך זה לא יעבור,ותהיה קפיצה ממערכת יחסים אחת לשניה, הליך ההבראה לא יושלם, והיכרות תוך כדי הליכי גירושים, לא תביא לשום תוצאה טובה. לגבי השירשור הקודם, הסכמתי עם כולכם, ומה שהבעתם בעצם שיקף את דעתי האישית, רק הייתי צריכה פוש קטן, כדי שהאשליה הנעימה תשאר רק אשליה.....לא נעים אבל הכרחי. מקווה שהחבר שפתח שירשור זה, יחשוב לעומק....ואז ימשיך הלאה. בהצלחה

tepale

New member
תודה תודה תודה......./images/Emo140.gif

וואו! תודה, חברה עזרתם לי מאוד (גם לפי הסיפור האישי של אנג'ל). לא אשקר אני רוצה ופנוי לקשר (רגשית) אבל באמת מי תיקח אותי עם חבילה שכזו ומה אשמה מועמדת פוטנציאלית אם אשקר אותה רק כדי לספק צד אחד שלי (ואבטיח לה הבטחות שווא רק לשם סיפוק של צורך רגעי) במערכת יחסים עתידית. כנראה שאני צריך "לנוח" קצת כדי שאוכל לבנות מערכת יחסים טובה ובריאה יותר מהקודמת (למעשה הנוכחית). ושוב תודה רבה.

ארלה4

New member
הסיכוי הוא סביר

מה ז"א? יש כאלה שמכירים בהיותם נשואים ולא רק' במהלך "הליכים", יש כאלה שהם פרודים זמן רב ולא בגלל קשיים בהליכים אלא מסיבות שונות ומשונות, ואז מה. השאלה היא מה רוצים?, מה עברנו? ומה השארנו מאחור? אם אנחנו לא מסיימים פרק אחד ובו זמנית מתחילים אחר, יש כאלה שמתאים להם ויש כאלה שלא. מי חוץ ממך ידע לענות, אם את הקשר הרגשי עזבת כבר במהלך הנישואין, אז מה קובעים הגרושים? , הנייר נותן היתר? שוב , הסיכוי שיקרה או לא תלוי בנסיבות, ברצונות שלך, והעיקר שיהיה בהצלחה

למעלה