רוצה לדחות!

nic nic

New member
רוצה לדחות!

אני רשומה לפברואר עוד שבועיים (אני ביואל גבע) אני רק עכשיו התחלתי ללמוד מילון בעברית אנגלית אינ כן יודעת ועהולך לי ממש סבבה בסימולציות בממוצע 2 שאלות לפרק ולפעמים נשאר עוד 5 דק' בסוף לנוח אבל מתמטיקה המוןןן טעויות, לא מיומנת מספיק לא שולטת מספיק בשאלות עם ביטויים, ערך מוחלט וכאלה אספיק להשתפר? והכי גרוע, המילולי, אנלוגיות, פטל אני גרועה ברמות, כל פרק, מתוך 4 שאלות אני עושה רק 2. ושאלות השלמת משפטים קשות לי ולוקח המון זמן ולא מספיקה להגיע בכלל להבנת הנקרא. הגיון...סביר. שאלות שקרנים אני חלשה.. עשיתי סימולציה ראשונה והיא היתה קשה, הלך ממש גרוע.... כדאי לדחות? מה העלות בה כרוכה הדחייה? הבנתי ב15% מסה"כ, זה לא בערך 60 שקל? איפה אפשר לברר בדיוק?

mesoo

New member
היי

את יכולה להתקשר אליהם ולבטל או אל תלכי למבחן והם ישלחו לך שובר בסך של 60 ש"ח.

nic nic

New member
באמת? פשוט לא להגיע וישלחו שובר?

זו אפשרות ממש אחלה כי אז אני אלמד למועד פברואר חזק ואם *יום לפני* ארגיש לא מוכנה אז כבר באמת לא אגש.... ז"א בכל זאת לפחות לנסות ולעשות 5 סימולציות וככה לראות אם השתפרתי אם יש לי סיכוי

nic nic

New member
והשובר שישלחו יאפשר להבחן באפריל?

כי ההרשמה לאפריל נגמרת ב15.2 ויום הבחינה בפברואר זה כבר ב19.2 אחרי ההרשמה...

a1b2c3333

New member
אהלן, תתקשרי אליהם כי

אני לא בטוחה שזה שלא תגיעי יאפשר לך להיבחן באפריל.ההרשמה לאפריל נסגרת ב-15/2.אם את רוצה לדחות-תשלחי להם בקשת דחייה +57 ש"ח עד התאריך הזה, אפילו לפני.. עדיף לך להתקשר אליהם ולהיות בטוחה: 02-6759555

nic nic

New member
הפעם יצא שהרשמה נסגרת לפני

הבחינה של פברואר אז אי אפשר פשוט לא להגיע...צריך לשלוח שיק על 57 ש"ח עם מכתב עד ה15/2 וככה ידחו.....

למעלה