רוצה לברר קצת פרטים.....

מירב ד

New member
רוצה לברר קצת פרטים.....

בגלל כמה שיחות שהיו לא עם אפרת ואשלי רציתי לבר פרטים בקשר לאבחון... עד עכשיו עשיתי שני איבחונים... ושניהם היו איבחונים פסיכולוגים. הבנתי שכדי לגלות הפרעות קשב וריכוז צריך לעשות אבחון אחר (תקנו אותי אם אני טועה...) אז רציתי לדעת בדיוק איזה אבחון זה... ואז אני אדבר עם אמא שלי ואתן לה קצת יותר פרטים... וגם אם אפשר המלצות על מאבחנים וכ´ו... בתודה מראש שלכם מירב
ד"א הייתה לי שיחה מעניית מאוד עם מישהו לפני כמה ימים ואני אשמח לספר לכם...אבל הבעיה שלי שגם אחרי שיחות של שעות עם אנשים...אחרי כמה דקות הכל "נמחק" לי מהראש...ולוקח לי כמה ימים לשחזר את זה...נראה לי שאני פשוט אתחיל לכתוב את השיחה או יקליט וזה יהיה יותר טוב....

מירב ד

New member
ושאלה חשובה לאפרת...

אם נגיד קראתי כתבה מעניינת בעיתון...מותר לפרסם כדי שגם אחרים יוכלו לקרוא??..... או שעדיף לסרוק אותה או משהו?... מירב

מירב יקרה

אני מבינה שבשאלתך על "אבחון נוסף" את מתכוונת לאבחון נוירולוגי, ניתן לעשות אותו דרך קופת החולים במקרה שלך בגלל גילך הצעיר. לגבי הכתבה בעיתון - אפשר לסרוק, אבל עדיף לכתוב סיקור קצר ומתומצת כי אסור לנו לפגוע בזכויות היוצרים של העיתון. אפרת

Iris-1

New member
בדרך כלל עושים אבחון אצל נוירולוג

אם את רוצה מישהו פרטי אז תגידי הם גם קצת יותר יקרים ואם הוא לא מנהל מחלקה או פרופסור לא מקבלים את הכסף חזרה מקופת חולים. אני לא יודעת איפה את גרה יש לי משהו באמת טוב כאן במרכז. אם מתאים לך תגידי ואם לא אפרת בטח יודעת על מישהו באזור שלכם. צריך לדעת ליפול באמת על נוירולוג טוב שמסביר לעניין, בודק כמו שצריך ולא מתחפף. ההמלצה שלי ד"ר ברנד בתל השומר הוא מעולה רק צריך לחכות המון זמן בתור עד שמתקבלים אליו.

למעלה