רוצה לבין

livliv4

New member
רוצה לבין

למה אסור לי לכתוב נגד ריטלין?
למה אם אכתוב שחל שיפור אדיר בהפרעת קשב וריכוז שלי באמצעות אומגה 3 המנהלת תגיד לי שאסור לכתוב על טיפולים טיבעיים?
בסך הכול באמת חל שיפור אדיר מאז שהתחלתי לקחת אומגה 3.

אם תכתבי שחל שיפור אדיר כתוצאה משימוש באומגה שלוש,

אני לא חושבת שהמנהלות יגידו לך שאסור לכתוב על טיפולים טבעיים.
אבל אם תכתבי שבעקבות הנסיון המוצלח שלך, הגעת למסקנה שריטלין הוא דבר רע, ולא כדאי להשתמש בו, וכל מי שלוקח ריטלין הוא לא בסדר או סתם פראייר, ואמהות שנותנות לילדים ריטלין הן כל מני דברים חוץ מאמהות טובות....
אז כן, אסור בפורום שלנו להגיד דברים רעים על ריטלין, על מי שנותן אותו לילדים, ועל מי שלוקח אותו בעצמו.

ועכשיו, את בטוחה שרק רצית לכתוב שהשימוש באומגה שלוש הביא לשיפור אדיר בשבילך?

livliv4

New member
כן רק על אומגה 3

למה לי לכתוב דברים רעים על האמאות שנותנות ריטלין לילדים שלהם?

מצוין! אז הנה אפילו בכותרת ראשית- אומגה 3 הביאה לשיפור אדיר

איזה כיף לך!
הלוואי שזה היה עוזר גם לילדים שלי!
ולי...

מותר ואפילו רצוי

אנחנו מעודדות פידבק מנסיון אישי
אם את מרגישה שיפור, אפילו נשמח לדעת קצת יותר במה השיפור בא לידי ביטוי

livliv4

New member
קצב העבודה עלה

בצורה משמעותית. יכולה לעבוד בלי הפסקות באמצע כל שעה וחצי. הצלחה בלימודים.זה לוקח חודשים ואפילו שנים. לא לחשוב שהשינוי חל מיד.
עוד דבר אסור להפסיק תרופות ולעבור ישר לאומגה 3. יש להמשיך לקחת למשל ריטלין ואז כשהאומגה 3 עוזרת להוריד את הריטלין באישור פסיכיאטר או רופא.

כשדובר פה על אומגה 3 אמרו שצריך לקחת מינון ממש גבוה

את יכולה לספר קצת יותר- איזה מינון עובד, כמה זמן לקח עד שהיתה השפעה?

livliv4

New member
מינון

3 חודשים לקח להספק הרבה יותר טוב. לסיים מטלות הרבה לפני הזמן. שנה עד שלא הייתי צריכה הפסקה באמצע העבודה. צריך לפחות 2 גר, אצל מבוגר.

חגי שור

New member
אומגה 3 וקשב וריכוז

אני לא מנהל באתר הזה, ואין לי שום זיקה כלכלית אליו. כמי שעונה בו בהתנדבות מידי פעם, אני בהחלט מוקיר את מנהלות האתר שמסננות מיידעים בלתי בדוקים מדעית.
רבים מנצלים את המצוקות של משפחות ה ADD ומוכרים להם חלומות ומיני קישקושים שלא עובדים, ורק מתסכלים את המטופלים.
כל טיפול שלא עובד, לא רק שלא עוזר לילד, אלא אף מחמיר את מצבו, כי יוצר אצלו את התחושה שהוא עד כדי כך דפוק ששום דבר לא עוזר לו. וזו הסכנה האמיתית של שרלטנים למינהם.
לא בזבוז הזמן, לא בזבוז הכסף, אלא התסכול שגדל. כך שלהגיד "ננסה הומיאפתיה, זה ממילא לא יזיק ואולי יועיל" זה משפט לא נכון. יהיה נזק.
ואגב, ככלל אינני נגד הומיאופתיה. רק שלקשב היא לא עובדת. כנל צמחים סיניים ועוד...
לגופו של האומגה: יש מחקרים מדעיים שמראים שיפור תפקוד עם אומגה 3. זה אינו שיפור דרמטי אבל הוא קיים. לרוב הגדול של האנשים אומגה 3 לבד לא תספיק.
לכן אני ממליץ על תוספת של אומגה 3 לתרופות אחרות.
אם לך זה עובד -אז נפלא. אשרייך. אומגה 3 גם משפרת את מצב השומנים בדם ויש לה עוד השפעות מבורכות.

יעל גגג

New member
אני מברכת ומאד מעריכה את התגובה הזו. זה כל כך נכון ומדוייק

תשומת הלב לעניין התסכול שגדל, ההסתכלות על הילד שהשק שעל גבו גדל עם כל ״טיפול״ שלא עובד.

reut1236

New member
חייבת לשאול

קראתי בכמה מקומות שממש לא מומלץ ליטול אומגה שלוש במקביל לריטלין.... מה אתם יודעים על זה ?

למעלה