רוצה לבוא חוצץ!!!

mimishh

New member
רוצה לבוא חוצץ!!! ../images/Emo93.gif

די כבר..עם כל האנשים האלו שמסתכלים עליי מתוך הבנארים...הבנו..יש וידאו...יופי..מזמן...די..עם "בוא אלינו" "אני מסתכלת עליך עד שאתה תקליק" מזכיר לי את תקופת ההתחלה של האינטרנט...כל הגיפים היו צהובים ומהבהבים....כאילו..
איפה הקריאטיביות...? היא מסתכלת עלי...לרוטט...כזה... הם..לחברת תעופה.. היא לדגנים החדשים.... הם..לויאגרה... הן לסטודיו C די..לא רוצה יותר...!!! איפה התקופה שבא קיאייטיב לא חשב טכנולוגיה רק? מה עם קונספט? שיכריח את הטכנולוגיה? עוד אחד שמתסכל עליי ככה...אני אפוצץ עליו
דיי!!!!!!! פליז.. תחנונים אמיתיים
:) M

ophler

New member
צודק

אני חושב שהזוכים בתחורות המטרידים הם..... במקום השני: סטודיו C ובמקום הראשון: אלה שאומרים תבחרו בי ("בחר אותי") באחד המשחקים הכי לא משכנעים מאז שהפסקתי לראות אהבה מעבר לפינה. אל תלחצו עליהם, בסך הכל מדובר במוסד לימודים על שם פרס (או משהו כזה), עם לימודים אחד על אחד. אחד הבאנרים הכי מעצבים (סדרה) שעלו לאחרונה. בלי קול שקופץ לך בלי שהתכוונת (סיבה לשנוא את וואלה) אבל עם הרבה נפנופי ידיים מיותרים. בחרתי בכם. מקום ראשון במצעד המטרידים.

גם אני מהקלסר הזה

שונא באנרים שכשהעכבר עובר עליהם מתחילים פתאום לדבר בקול רם. זה מבהיל אותי בלילה כשאני גולש ושקט מסביב. במיוחד אני זוכר לרעה את פאר ויסנר מהירוקים שהיה דופק נאומים עם כל נגיעת עכבר ופוגע לי באיכות הגלישה.

למעלה