רוצה לאמץ

lilush67

New member
רוצה לאמץ

היתה לי לפני שנתיים חתולה כשגרתי עם ההורים עכשיו אני מרגישה שחסר לי חתולה בבית אני גרה באשקלון אם יש חתולה לאימוץ באזור אני אשמח לאמץ

יש לנו גורה מדהימה שמחפשת בית!

שופינג - היא בת חודשיים וטיפה, פרווה חצי ארוכה, מתפנקת, מתלטפת ומתכרבלת. אנחנו ברחובות
0507911878 0502622009

בהתחשב בעבר, אני חייב לשאול

בהתחשב בבלאגן לפני כמה שנים שהתעורר לקוצ'י, שמעולם לא שמענו אם נטשתם אותה בסוף או לא, אני חושב שרק מתבקש לשאול, מה יעלה בגורל החתול\ה שתאמצי אם יתעוררו קשיים בעתיד? המלצה לבתי אומנה - מוסרים פוטנציאלים - אני ממליץ לברר מה עלה בגורלה של החתולה מהסיפור הזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=16&MessageId=87800029

sivi1964

New member
השאלה אם למדה מזה משהוא...

כאב לב. כמה רוע וטמטום יש בבני האדם,וכמה חוסר נאמנות.

lilush67

New member
קוצ'י

קוצ'י היתה בבעלותם של ההורים שלי שהתגרשו ולא ידעו מה לעשות איתה בסוף היא נשארה אצל אבא שלי שחשב שקוצ'י לא תסתדר עם קומה כזו כי היא חתולה שיוצאת החוצה והאמת שהוא התחתן ועבר דירה עכשיו אחי מטפל בה והיא יוצאת החוצה למרות שזו קומה שניה והיא נראת לי שמחה אני מבקרת אותה מידי פעם למרות המרחק אשקלון - באר שבע עכשיו גדלתי ויש לי בית משלי וחסרה לי נוכחות של חתולה בבית חוץ מזה עכשיו אין מי שיתנגד לחתולה בבית רציתי לקחת את קוצ'י אבל אח שלי לא מוותר עליה

אהא...בטח!רוצה את קוצ'י ,עאלק...

ובעוד שנתיים תכנסי להריון ושוב תזרקי אותה כי כסף לחיטולים יותר חשוב מלקנות עוף לקוצ'י? לא רק למסור לך חתול - לא הייתי נותנת לך לשמור על תפוח אדמה רקוב.

togi12

New member
אנשים שלא מתאימים לחתול

אלנה היפה, באתי לצאת עלייך על התגובה, ואז נכנסתי לשרשור ששמו פה לינק, והזדעדעתי עד עמקי נשמתי, יש אנשים שפשוט אסור לתת להם חתול. חתול זה בן משפחה! איך לעזאזל אפשר לנטוש חתול שהוא בן משפחה בגן ציבורי?! אני לא מבינה את זה.

lilush67

New member
צודקים

רק שתדעו שהחתולה היתה של ההורים שלי לא שלי ולא יכולתי לעשות שום דבר בנידון אתם צודקים אני לא מאמצת חתול בסוף תודה שהזכרתם לי מה היה שכחתי מזה לגמרי

למעלה