רוצה חיבוק

רוצה חיבוק ../images/Emo85.gif

מי בא לתת לי? היום אגיע לטיש, מקווה לפגוש שם חתיכים שיירצו לחבק אותי (חוץ מעובבי)

ונצל"ש למי שיש

פאזל ענקי שהוא לא צריך, שלוש בנות סבלניות ישמחו לקבלו והוא/היא יזכו לחיי נצח עם שבעים בתולות (מה תעשו איתן, זה כבר לא מענייני)

ואם אני לא חתיך

לא מגיע לי חיבוק? ואם יש לי קטן לא מגיע לי זיון? ואם יש לי שערות ואני מסריח לא מגיע לי ליטוף? ואם אנ'לא תלמיד חוכם לא מגיע לי להוציא ספר? ואם לסבתא הייתה גלגלים לא מגיע לה לנסוע באוטובוס? היום קמתי מוקדם. לה לה לה. בחיי. 9 הייתי במקלחת. לה לה לה. לה.

ידעתי שרק המכוערים יענו לי

סתם, אתה חתיך. טיפש אבל חתיך. יש לך שיער ארוך? לא ידעתי, כי יש עדיפות לבעלי שיער ארוך (על ראשם) ואם אין לך גדול, אז אל תביא (פאזל)

תכנה ליצירת פאזלים תעזור?

תוכלי לעשות מכל פוסטר של 3 בנות משועממות, או משבעים בתולות, פאזל ענק!

אני מכוער

אבל אם את מבטיחה לי חיבוק, אגיע...
אם לא, זו אפלייה מחמת גזע, דת, לאום, ארץ מוצא, מין, נטיה מינית, השקפה, השתייכות מפלגתית, מעמד אישי, והורות. "גזע" כי אני לא גזעי, "דת" כי אני מאמין בחיבוקים, "לאום" כי אם לא תסכימי - אתלונן באו"ם, "ארץ מוצא" כי אני בטוח שאנחנו מארצות מוצא שונות, "מין" - ברור, "נטיה מינית" - כי זו פעולה שדורשת הטייה, "השקפה" - יש כאלה שישקיפו, "השתייכות מפלגתית" - כי אני בטוח דאית הכא מאן לפליג, "מעמד אישי" - לא אומר מה נעמד (כי זה אישי), ו"הורות" כי שנינו הורים... והאפלייה הזו היא בניגוד לחוק "איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א-2000". אין ספק שמדובר בבידור במקום ציבורי
אוי, ע"פ כמות השטויות שאני מקשקש, אני כנראה התעייפתי. הגיע הזמן ללכת לנוח...

קופיפלה

New member
רוצים לדעת מה אבא שלי אמר לי?

אני יהיה בטיש סורי לא יכול לכתוב את זה פה או שתתקשרו

חיים 1990

New member
../images/Emo9.gif כמה זה קצת?

ראית אותי פעם אחת לשניה בחוסר תשומת לב ואת זוכרת איך אני נראה???

למעלה