רוצה חיבוק??

רוצה חיבוק?? ../images/Emo24.gif

בס"ד ילדת חולת מוזיקה שכמוני... חפשתי את השיר " משהו לרוץ איתו " של דניאל סלומון.. שיר מדהים.. אני ממש ממליצה לקרוא את המילים... לקרוא בלב ולא בעניים.. :) קיצר.. כשחיפשתי את השיר בגוגל... מצאתי משו פשוט מתוווק... אירגון שקוראים לו "רוצה חיבוק" ( אם אני לא טועה )... האירגון ממש חמוד.. קבוצה של אנשים עומדים ברחוב עם שלטים של "רוצה חיבוק?" ופשוט מחבקים כל מי שבא אליהם... טוב, אני דיי מודה שאם הייתי עוברת לידם בהתחלה בטח הייתי מסתכלת עליהם כאילו הם ברחו מבית משוגעים.. אבל אחרי שחשבתי על זה.. למה לא לתת להם חיבוק..?? ( ברור שלבת.. אני שומרת נגיעה.. :) ) סך הכל המטרה שלהם ממש טובה.. אולי אפשר להגיד קדושה?.. אנשים נחמדים שרוצים לשמח אחרים.. מה...? לא חמוד? אז רציתי לשאול..... הייתם נותנים להם חיבוק?? מה אתם חושבים על האירגון?? אני מצרפת כתבה בהרבה יותר מפורטת.. שבקליפ שבה תבינו גם איך גוגל הביא אותי אליה.. חח http://www.notes.co.il/carmel/23692.asp נ.ב--- תזכרו לשמוע את השיר :D

isilme

New member
../images/Emo205.gif

אוי.. תמיד אנשים חושבים על זה.. כאילו.. לא יכול להיות מצב של אנשים שבאמת רוצים לעשות טוב... ~למה אתה ער בשעה כזאת?!~

ליחנוש 1

New member
אממ לא יודעת..

לא נראה לי שהייתי מחבקת אנשים שאני לא מכירה,לכי תדעי מי אלה..

אני מוכנה לתת לך חיבוק כשתרצי. ../images/Emo24.gif

סה"כ יוזמה נחמדה.. אני הרבה פעמים צריכה חיבוק ואפחד לא נותן לי, אז זאת אחלה אופציה.
בפעם הבאה שאני ארצה חיבוק אני אלך לתל אביב ואני אחפש את אלה עם השלטים האלו..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אממ.. האמת שכבר קיבלתי אחד (או יותר..) ממך...:)

isilme

New member
../images/Emo205.gif משהו כזה יכול לקרות בכלל?../images/Emo12.gif

אני גם ככה רואה אותך פעם בשנה.. (במקרה הטוב...) נראה לי שישארו לך עוד חיבוקים בשבילי...

tahel93

New member
שמעתיי עליהםםםםםםםם!

הם היו בחדשות פעם... ראיתי אותם בחדשות וזה יוזמה נחמדה... נראה לי שהייתי מחבקת אותם... למה לא?(אולי חסר להם מי שיחבק אותם?!) זה מצחיק...כשריאיינו אותם לחדשות אחת נחדפה וחיבקה את מי שהתראיין..

למעלה