רוצה חוות דעת

B. Gibbons

New member
רוצה חוות דעת

אני צריכה ללכת לראות את ההצגה קברט לוין רציתי לדעת אם למישהו הזדמן לראות אותה ואם כן איך היא הייתה? כי בינתיים רק שמעתי מאנשים ששמעו מאנשים שהיא לא משהו. אז אני אשמח לשמוע בקורת ממקור ישיר עליה.

לא קשור למה ששאלת...

1. השם שלך קשור איכשהו לזמרת של portishead ? 2. האם היית פעם בלהקה מצליחה עם גיטריסט בשם יונתן מתופף בשם ליאור ובסיסט בשם עומרי? (טוב, אולי לא ממש מצליחה...)

B. Gibbons

New member
כן ולא

1. כן, השם שלי אכן קשור לזמרת מportishead (אני פשוט אוהבת מאוד את הלהקה) 2. אין לי מושג על איזו להקה אתה מדבר נ.ב -השם שלך קשור במקרה לספר "יונתן לוינגסטון השחף" או שזה רק צירוף מקרים מוזר?..

אני אסביר...

1. גם אני מאד אוהב אותם, איזה מהאלבומים שלהם את יותר אוהבת? 2. הייתי פעם בלהקה עם מישהי מראשון בשם שני אז חשבתי אולי. 3. זה אכן צירוף מקרים מוזר שריצ´רד בך בחר בשם דומה לשלי לאיזה ספר גרוע שהוא כתב. 4. את עדיין מחפשת נגנים ללהקה?

B. Gibbons

New member
אוקיי..

האלבום הכי מוצלח שלהם לדעתי הוא -dummy כמובן. ו...כן -אני עדיין מחפשת נגנים, אתה היית מעוניין אולי?

B. Gibbons

New member
תקשיב...

כדאי שתשלח את זה לפורום כי אני כנראה לא יכולה לקבל מסרים פרטיים (המחשב עושה לי בעיות) אוקיי ?

לא, תקשיבי את...../images/Emo13.gif

מה שכתבתי זה שאני מעוניין בעניין של הלהקה ורשמתי את המספר טלפון שלי. אבל, בפורומים לא שמים מספרי טלפון, אז בפרטים שלי יש את המייל שלי ואת יכולה לשלוח לי מייל ובו תכתבי איך אני יוצר קשר איתך.

אנחנו נצליח בסוף

...אז תקשיבי... המייל... ...לא הגיע... תנסי שוב, אם גם הפעם זה לא יעבוד, אז נצטרך לחשוב על משהו אחר...

hadas77

New member
היי,מישהו יכול לעזור לי<???????????

היי..מישהו אולי יודע,איך מגיעים לשחק בהצגות ילדים?לא משנה היכן......הדס

noopi

New member
אני ראיתי קברט לוין

אממ... קשה לי להגדיר זה אוסף מערכונים שחלקם טובים יותר וחלקם פחות ככה שזה תלוי בכללי אני די נהניתי, בוא נגיד שלא השתעממתי, והיא גם די מצחיקה... אבל שווה ללכת לדעתי, לא רע בכלל ואפילו די טוב. מקווה שעזרתי, אם את רוצה עוד פרטים את יכולה לשאול... נופ

למעלה