את חטאיי אני מזכיר היום
הבוקר נכנסתי לפורום ומצאתי את הכתבה שצירפת. ללא ספק - מרגש מאוד. אינני יודע, אם הבחור גולש כאן בפורום או אם לאו, אבל עוד יותר אני מסופק, אם הוא יקרא את מאות התגובות (!!!) למאמרו. כידוע אינני מתמחה במתן עצות אבל לפחות במקרה שלו ואחרים דומים לו אני יכול להמליץ (ומקווה, שגם אתה, "בייבי" שלנו, תצטרף להמלצה) לפנות לזאב שבבידל (זאב'יק) מהפרום השכן ב"נענע". לפחות ממנו לא ישמע עצות, כיצד להתחזק בסיגופים ובתעניות (דבר, שעלול להזיק לנפש למי, שאיננו מתאים לכך), אלא כיצד לקבל את מה שהנך מבלי לוותר על אותךם דברים, שעליהם ניתן לשמור. כקרימינולוג בוודאי ימצא מסילות יציבות יותר ללב הכותב. הדברים הללו מחזירים אותי לדברים, שכתבתי בעבר בעניין זה אין פתרון או יש פתרון - כל זה שנוי במחלוקת. ויש גם את "שביל הזהב". ד"ר צבי מוזס ממכון "שילה" (ניתן לקרוא את דבריו מדי יום באתר "כיפה") לא קובע מסמרות לזה וטוען, שיש סוגים שונים של הומוסקסואליות - מהם הניתנים לפתרון ומהם - שאינם ניתנים. גם הוא לא ימליץ על שיטת הסיגופים המזיקה אלא על טיפול משולב, שכולל בתוכו הכרה בעובדה, שהנך מה שאתה, ובכל זאת אין לבטל את האמונה ואת קיום שאר המצוות בגלל זה. אני שולח את מיטב ברכותיי לבחור, שיצליח להיות מה שהוא.