רוצה בת!!!!

• פותח הנושא dg12
  • פורסם בתאריך

dg12

New member
רוצה בת!!!!

היי בנות, אני די חוששת אבל החלטתי לשאול את זה סופית, יש לי שני בנים ואני רוצה בת בטירוף!!!! הבנתי שיש דרכים שמגדילים את הסיכוי להולדת בת. אני שמעתי רק על משהו אחד שהוא למרוח חומץ לפני האקט זה נכון? מישהי מכירה עוד דרכים? אני אשמח לשמוע תודה

גם אני רוצה בתתתתתתתת!

רק שאף אחד לא טרח לשאל אותי בנושא.. תשמעי לפי מה שאני יודעת כל הדברים שאומרים עוזרים בדיוק 50% שזה בכל מקרה הסיכויים שלך לבת... אבל אני לא מומחית ולי יש בן שני בבטן..(התרגלתי לרעיון מהר מאוד..)

בובית 29

New member
ואני רוצה בן!!! מאודדדדדדדדד(ממצאים מעניינים)

כל כך רוצה שעשיתי בירור מקיף (מאוד) בעניין. ישנן המון שיטות "מסורתיות" והאינט' עמוס במידה. לבסוף אחרי שבוע של מחקר הגעתי לאתר שמציע שיטות "חדשות" לברירת מין העובר. כאשר התקשרתי הגעתי (בסוף) לקליניקה של גניקולוג שמבצע (הוא ניסה למרוח אותי בהסברים שזה תהליך טבעי בלה בלה... אבל מההסבר שלו ומהרקע הדל שלי בגנטיקה במהלך התואר הבנתי מה בדיוק הוא עושה) מניפולציה ובורר את הזרעים ה"מתאימים". עד פה זה עוד "בסדר", לא אתי וחוקי אבל ... מדובר בסכום שיכול להגיע מקס' ל10,000 ש"ח שבגדול היתי מוכנה "להשקיע" כדי לקבל מה שאני רוצה. אני יודעת שזה נשמע קצת חזירי אבל אנחנו כנשים משקיעות בהמון דברים כדי לקבל מה שאנחנו רוצות אז אני אני לא יודעת כמה זה באמת שונה. בכל מקרה, הבעיה בתהליך הזה שכדי לברור את הזרעים המתאימים (כמובן שאי אפשר להפריד "בנים לימין ובנות לשמאל") בתהליך מעבדתי פשוט "ממתים" את הזרעים הלא רצוים ומשאירים את הרצויים. ומה עלול לקראת במהלך התהליך הזה? פה נעצרתי! כמי שעבדה במוסד למפגרים עם הנכויות הכי קשות אני יודעת מה עלולה לצור אפילו "טעות" פצפונת של הטבע. אז עכשיו אני נותנת לטבע לעשות את שלו וממשיכה לקוות-לבן.

גם אני רוצה בת,מאוד מאוד רוצה בת!!!

אבל כבר די השלמתי עם העובדה שאחרי 2 בנים הילד הבא גם ייצא בן
שטויות העיקר שיהיו בריאים ויביאו לי כלות מתוקות ונחמדות (לא כמוני
) ולעיניינו.יש המון שיטות-לאכל הרב חמוצים,לעשות את זה בתנוחה מסויימת
,יש אפילו מעקב US יומיומי
אבל שום דבר לא בטוח. וכמו שאמר רופא שעשה לבנים שלי ברית-"שלא נשכח לשלוח לו כרטיסים לכדורסל"

mAmA MiSiSiPi

New member
אמא שלי לי ניסתה בשתי הפעמים

שטיפות חומץ ויש לה שתי בנות. או שזה עזר או שזהנ צירוף מקרים.

גם אני רוצה!!!

אגב יש דרך נורא פשוטה - אבל צריך להתפשר ולקחת ילדה מסוג כלבלבי (כמו שאני לקחתי).

ב ר א ל

New member
אז ככה..

אני מטפלת ברפואה טבעית ולפי מה שלמדתי אני יודעת ש: הגבר הוא זה שקובע את מין הילוד .יש 2 סוגי זרעונים -הזכרי קטן וזריז והנקבי גדול ואיטי. השאלה היא מי יגיע ראשון לביצית ויפרה אותה.אם הביוץ התרחש ורק אחריה יגיע הזרע אז מי שיגיע ראשון יהיה הזרעון הזכרי אם קודם השתחרר הזרע ורק לאחר מכן התרחש הביוץ (24 שעות לאחר המגע המיני)ישרדו רק הזרעונים הנקביים.ערכות ביוץ אפשר לקנות בכל בית מרקחת..כך שאם רוצים בת כדאי לקיים יחסים יממה לפני הביוץ ללא אורגזמה של האישה,ולמחרת לקיים יחסי מין עם אורגזמה נשית, ושהגבר יגמור בחוץ.כדי שהאישה תופרה על ידי זרעון נקבי ששרד במערכת מהיום הקודם. סיכויי השיטה אומנם אינם 100% אך מניסיון עם מטופלים רבים שלי בערך 60-70% הצליחו. שווה לנסות.. אני מכירה גם שיטה תזונתית אך היא קשה יותר לביצוע,וגם קצרה היריעה מלסביר אותה כאן. וכמובן-העיקר שיעבור בשלום ושיצאו בריאים. בהצלחה

אוצה

New member
אז מניסיון להביא בנות אספר ש...

שטיפות חומץ, בדיקות ביוץ וקיום יחסי מין רק לפני הביוץ (באמצעות חישוב חודשי, בדיקת חום השחר וובדיקות עם ערכת ביוץ), דיאטה מתאימה (יש בספר של ד"ר בר) והכי איום (מבחינתי לפחות...) לא להגיע לאורגזמה (תנסי את זה במשך כמה חודשים ונדבר אז...) לא עזרו במקרה שלי. יש לי שני בנים בריאים ומקסימים! <וכבר כתבתי מיליון פעם שלגיסתי שלה היו שני בנים, והיא זו שנתנה לי את כל ה"מתכונים" לבנות והפנתה אותי לכתובים בנושא- הגדילה לעשות והלכה לרופא פרטי שעושה מעקב זקיקים- ואומר מתי לעשות סקס. והיום היא חובקת.... בן שלישי...> אז אמנם יש שיטות להגדלת הסיכוי אבל אל תהיי בטוחה שזה אכן מצליח... זה באמת משהו כמו קצת מעל 50% הצלחה..

dg12

New member
תשובה לבראל

בראל, קודם כל תודה רבה על העיצה אני אנסה. שנית, אני רוצה לציין שאת היחידה ששלחה לי תשובה עניינית כל שאר התשובות היו מטופשות ביותר. חשבתי שהאתר נועד לעזור ולייעץ ולא לבלבל את המוח תסלחי לי. ציינתי בהודעה שלי שחששתי ולבסוף החלטתי לשאול את השאלה לא לחינם כיוון שתיארתי לי שיצאו כמה חכמולוגיות שיעשו מזה קרקס. בכל אופן תודה רבה. נראה לי שזו תהיי שאלתי הרצינית האחרונה בפורוס.

../images/Emo4.gifחבל שאת חושבת ככה

כמו שאת יודעת הפורום הוא מקום פתוח וכל אחת רשאית לכתוב את דעתה,גם אם היא לא מתאימה לך. אף אחת לא ניסתה להיות חוכמולוגית. גם אני רוצה בת,שלא תהיה לי אף פעם לצערי,אבל כנראה זה לא ממש מעניין אותך... מאחלת לך חיים טובים.

ועוד דבר

מקריאה של כל התשובות שוב,כל אחת ענתה לך ענינית... הערות פוגעניות כמו שלך מקומן לא אצלנו.

י י ל י

New member
../images/Emo45.gif לעמיתית. ו../images/Emo31.gif לפותחת השרשור

אף פעם לא ראיתי מישהי שפתחה שירשור , ענו לה יפה והיא ככה מזלזלת. לכי תשאלי במקום אחר.

mom2ia

New member
תוספת לבראל ותשובה לאוצה

בנות עושים אחרי הביוץ. ואני מדגישה שוב - אחרי. הבת שלי (שהריתי אותה בטיפולים) נהרתה בדיוק יומיים אחרי הביוץ (מסיבות מסויימות עשינו הזרעה יומיים אחרי הביוץ ולא ביום הביוץ). אז תמדדי עם ערכת ביוץ חכי יומיים ותחגגו. שיהיה בהצלחה.

א. אימא עמיתית צודקת-כולם התייחסו אליך בכבוד

ב. מאחלת לך שאלה יהיו כל הבעיות שלך בחיים. כנסי לפורומים כמו אובדן הריון או טיפולי פוריות ותראי מי כאן החכמולוגית.

טובה37

New member
התשובה שאני קיבלתי

זה : אל תגמרי.. אצלי זה עבד אומרים שאם האשה גומרת קודם זה בן -גם זה עבד ואם רוצים בת אז שיברח מהר יגמור ויברח...חחחחה

או, לפי כל זה? אור הייתה צריכה להיות../images/Emo89.gif

כי אין לבעלי תלונות עליי ביחסים האיטנטימיים
כי אני מאוד אוהבת מלוח ולא שמתי חומץ מעולם ובמשפחה שלי כולם בנים חוץ ממני... אין לי אחיות ובנות דודות. מה שכן... יש פרט אינטימי שאשאיר אותו לעצמי שהעלה לי את הסיכויים לבת.

אגב, בדיחה

אם אכילת מוצרי חלב מעלה את הסיכויים לבת ואחרית מלוח את הסיכויים לבן כנראה שאימא של דנה אינטרנשיונל אכלה גבינה מלוחה

למעלה