רוצה בנות

רוצה בנות

אני לא יודע מה הבעיה שלי. כל היום חושב רק על בנות. רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם גם המין היפה סובל מזה והאם זה בגלל שאני דתל"ש או שזה גם אצל חילונים מלידה?

השם זה השחור החדש!!

שתדעי, יאללה יצאתי הימה. צריכה טבילה של שבת קודש. עוצרים אנשים שמזגזגים על האופניים?

מובחרת

New member
לפחות אתה רק חושב על בנות...

יש כאלה, שגם כותבים בסוף כל הודעה: " בנות יפות בהיכן"? הם רציניים! לא רק מדברים.

mirmiyam

New member
זה נורמלי כל עוד זה רק בראש שלך ולא מציק

למין היפה
היום באוטובוס הוטרדתי בצורה ממש מעוררת רחמים לידי התיישב חייל מיוזע עייף וחרמן, בשלב הראשון של הנסיעה הוא ניסה להרדם לכיווני או לגעת בי עם זרועו נדחקתי ממש הצידה כדי שלא יתקרב והגנתי על עצמי בעזרת עיתון שניפנפתי לעברו כדי שיתרחק אחרכך האוטובוס ניתקע, חצי מהאנשים ירדו ממנו והשאר החליפו מקומות, אני ניצלתי את ההזדמנות לשים את חפצי על הכיסא שלידי שם הוא ישב לפני כן, והוא ניצל את ההזדמנות לשבת בקצה השני של הספסל האחורי בו ישבתי, ליד שתי בנות אחרות שישבו שם, מהר מאד הבנות ברחו לספסל אחר ולמבוכתי הרבה הבחנתי שהמיסכן מנסה לאונן, וכל הזמן אני שואלת את עצמי אם לצעוק עליו משו או לשתוק ולהתחמק מטירדותיו למזלי הטוב וגם הרע שוב אותו האוטובוס ניתקע עברנו לצפיפות של אוטובוס חלופי ושוב החייל המיסכן מנסה להצמד להתחכך ולנצל את הצפיפות כדי להנות מזיוון של "המין היפה" עוד ילדה הצליחה להתחמק מקרבתו, גם אני איכשהו מצאתי פינה שלא יוכל לגעת בי אבל כל הנסיעה התעצבנתי ונגעלתי וגם ריחמתי עליו בו זמנית

למעלה