רוצה את תמיכתכם!!!!

רוצה את תמיכתכם!!!!

עוזי שלי, כלב שנאוצר יפה תואר, טוב לב ואוהב אדם, אהבת חיי, הנשמה של הבית שלי - גוסס. היום התגלה אצלו גידול בראש היפה שלו ומאז אני במצוקה נוראית.. הוא נראה כל כך סובל ואני לא יכולה לעזור לו.. הוטירינר אמר להמתין כמה ימים עד שיתברר סופית, איפה הגידול ממוקם ומה ניתן לעשות, אבל אני יודעת שזה הסוף. הוא אפאטי לגמרי, לא יודע מה נעשה איתו ועליי להחליט את ההחלטה הנוראה מכל - להרדים אותו. מאז אני מסתובבת וראשי כבד עליי, אני לא רוצה להיות לבד, לא רוצה להפסיק לחבק אותו בלילה, לא רוצה להפסיק לקרוא לו "מסריחול" כי הוא מסרב להתקלח בכל תוקף, לא רוצה להפסיק להתפעל מכמויות האוכל שהוא יכול לדחוס, לא רוצה להפסיק לספר לו את כל הבעיות שלי בחיים. אני רוצה להמשיך לאהוב אותו, להריח אותו, להסניף אותו, להתחפר בתוכו בימים קשים, לטפל בו ולאהוב אותו כי הוא עוזי שלי. תעזרו לי בבקשה, אני כ"כ לבד עכשיו וקשה לי עם ההחלטה הזאת שאני שולחת אותו לעולם הבא. אנא עזרו לי. תודה לכם.

katam

New member
../images/Emo201.gif

כל כך כואב לישמוע. מאד מאד מבינה את הכאב שלך. לדעתי אם הוא סובל תני לו ללכת. תעדכני מה קורה

אוייש....החלטה הכי קשה שאני מכיר..לדעתי חשוב

לקבל עוד חוות דעת מפי וטרינר אחר ...איני יודע את גילו והסטוריה רפואית אך קשה לעזור בהחלטה כל כך קשה.. קבלו המון המון
ים אשמח לענות לכל שאלה.

גן חיות

New member
החלטה קשה מאד

לנו היה מקרה של חתול חולה מאד. כלום לא עזר. אחרי ישיבה משפחתית, החלטנו להרדים אותו. הבן החליט לא להיות פה וכאשר חזר "שכח" שקרה מהשהו ו"לא שם לב" שצ'סי חסר. הבת באה איתי לווט. היינו עם צ'סי עד הסוף . קברנו אותו. למרות שברור לנו שהוא היה סובל נורא וגוסס לאט, כל הזמן יש לנו תחושה שאולי(אולי) הוא היה רוצה להמשיך לחיות עד הרגע האחרון למרות הסבל, כמו שיש אנשים שרוצים כך(ויש, הכרתי כמה באופן אישי). תאמיני לי, שגם החלטה משפחתית לא מקלה. כל מה שאפשר להגיד לך זה לעשות מה שאת מאמינה טוב בשבילו. וכמובן להגיד לך להיות חזקה. ולא לעבור את התקופה הזאת לבד. חבר, חברה, מישהו שיהיה איתך וזמין לך. לא משנה מה תעשי - יהיה לך קשה. קבלי חיבוק.

drora121

New member
חיזקי ואמצי, את עושה איתו חסדר

אם יתברר שאין מה לעשות, עדיף לקצר את יסוריו הנוראיים. כל מי שמגדל כלבים שנים ארוכות עמד בסיטואציה הקשה הזאת. אני הרדמתי במשך כל חיי 3 כלבים בלבד, אחת מהן עדיין יושבת לי בלב, למרות שאני יודעת בראש שעשיתי את המעשה הנכון, הלב שלי לא נרגע ממנה. לעומתה בשני המקרים האחרים, הייתי שלמה לחלוטין, פה לא היו סימני שאלה האם אפשר או אי אפשר לעזור. כאן היה ברור שזהו כל אחד מהם היה בקו הסיום של חייו וזה היה ברור מאוד. העזרה והאהבה שלי העניקה להם פרידה מהעולם הזה ביתר קלות. מחזקת אותך... בכל מה שתחליטי... רק שתהיי בטוחה!!! ותאמיני לי, את תדעי במפורש מתי זה צריך לבוא ובדיוק מתי עלייך להתערב ולעזור לו להפרד.

machshusha

New member
נמצאת במקום דומה ומזדהה...תהיי חזקה ותזכרי

שבזכותך הוא קיבל את הכי טוב שיש...

למעלה