רוצה את עזרתכן...

מעיןבר

New member
רוצה את עזרתכן...../images/Emo13.gif

כמי שהיו שם, פרסמתי בפורום הריון ולידה רשימה ערוכה של מה להכין לתיק בי"ח (לחדר לידה + לאישפוז). אני אשמח מאוד מאוד אם תכתבו הערות והארות לרשימה (כמו שעשיתן לרשימת הציוד).

dafgol

New member
וואו מעין כל הכבוד !

נראה לי שכיסית הכל......או שאני כבר לא זוכרת אם צריך עוד משהו... בכלל זה ערוך מאוד יפה !

כל הכבוד על העריכה היפה ../images/Emo20.gif

אני יכולה להגיד לך שלא לקחתי אפילו חצי מהדברים... אבל כל מה שכתבת ממש לעניין. הדבר היחידי שאני הייתי מצטיידת בו הוא טלפון של יועצת הנקה (גם אם הולכים לבית חולים תומך הנקה). ספר הוא דבר חשוב מאד. בעלי הקריא לי את "חבלים" של חיים באר בהפסקות במהלך הצירים (שהיו בערך 20 שעות..) וזה מאד עזר להסיח את דעתי מהכאבים. מלבד זאת צריך לקחת הרבה אומץ לב, סבלנות ואורך רוח..אבל את זה לא מוכרים בסופר פארם. כל הכבוד על העריכה היפה. מתי התל"מ שלך? הולך ומתקרב ממש לא? המון בהצלחה

כל הכבוד מעין ! ../images/Emo45.gif

אחותי בדיוק הטילה עליי משימה למצוא את הקובץ המסודר ש"רץ בפורום" <כדבריה> לגבי דברים לביה"ח (כמובן שאני הייתי ב-שוק גם בגלל שהיא כבר נקראת "מנוסה" וגם כי היא לפעמים מציצה בפורום ! - יש אלוהים !!!
) והנה שמת בדיוק היום את הקובץ המסודר להפליא שלך ! שיחקת אותה !!!
חוצמזה, התגעגענו אלייך...בואי לביקור
ושיהיה
לכל היולדות
שבת שלום

מעיןבר

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo9.gif

חוצמזה - בפורום יש גם רשימת ציוד (אקסל) של קניות ציוד, אולי אחותך התכוונה אליה (לצורך מילוי מאגרים וכו'?) אז הנה אני מצרפת אותה גם כאן, למרות שזה לא הפורום, שלא יחסר דבר...

וונדי1

New member
הרשימה מעולה אבל נראה לי שחסר

שמיכה לתינוק/תינוקת ובימים אלו הייתי לוקחת גם מגן שמש לסלקל. (אני משתמשת בשמיכה).

מתרגשת

New member
מעין איזו רשימה מפורטת, מדהימה

שחבל על הזמן... אני שומרת אותה ללידה הבאה. אני חא ממש זוכרת מה לקחנו אני רק זוכרת שלא השתמשנו כמעט בכלום שם כי היה בבי"ח כמעט כל מה שצריך.

בתי91

New member
מתוך הניסיון שלי:

מה שיש ברשימה ויש בבית - למה לא? כדאי לקחת. התיק שלי היה ענק ובקושי הוצאתי משם משהו, אבל - מה שצריך לקנות כמו כל המשחות וגלגל וכן הלאה - אני מציעה לחכות עם זה עד שרואים בבית החולים מה באמת צריך. לי לדוגמא חתכו ותפרו תפר ענק ובכל זאת, לא כאב לי לרגע. פיורלאן שזה ליוניל טהור קניתי ב- 23 שקלים ובית החולים נותן כמות הרבה יותר גדולה בחינם. גם תחבושות הם נותנים בשפע שהרבה יותר נוחות מהתחבושות שהבאתי עם הכנפיים, תחתוני רשת השתמשתי בשניים וגליתי שהרבה יותר נוח תחתונים שלי וחבל סתם לקנות. תמיד אם מתגלה צורך אפשר לבקש מהבעל, ההורים או מישהו שמגיע לבקר שיעצור בדרך לקנות. חבל על הכסף. הצורך הכי חשוב לדעתי הוא חלוק טוב שנוח איתו כי ככה מסתובבים לפחות חצי מהשהות בבית החולים.

mikihc

New member
איזו רשימה מעולה

מעיין כל הכבוד על ההשקעה. השרימה מאוד ממצה. הייתי מוסיפה את הפריטים הבאים - במיוחד למי שעוברת קיסרי ונשארת בבי"ח 5 ימים: 1. פנקס ועט - פתאום נזכרים אחרי הלידה ב- 20 אלף דברים שצריך לעשות וכיוון שהזכרון די הולך פייפן - טוב שיש איפה לרשום את הכל. בנוסף, זה טוב כדי לרשום נקודות חשובות מההרצאות של מחלקת הילודים. 2. טלפון של המוהל שבו אתם מעוניינים . אם זה גונן או צצקס - צריך לצלצל אליהם מיד בתום הלידה כי הם עמוסים ביותר. 3. טישיו לדמעות - בוכים כל כך הרבה אחרי הלידה (מכל פיפס)- ורצוי שיהיה טישיו איכותי ורך בסביבה. 4. ספר - לא שיש כל כך זמן לקרא - אבל אם כבר, ממליצה על ספר שקשור לגידול תינוקות (אם לא קראתם עוד לפני הלידה) מפני שכשמגיעים הביתה פשוט אין זמן לזה. ביי, מיקי

למעלה