רוצה את דעתכם...

Lost Phoenix

New member
רוצה את דעתכם...

שלום אני מעוניין לפתוח קומונה או פורום הארי פוטר שיהיה בו דגש על fan fiction (בעיקר באנגלית). אני מעוניין בקומונה/פורום הזה ליצור מעיין עולם הארי פוטר "משלנו" לצד דיונים כללים על כל דבר שמתקשר לפוטר (הסרטים, הספרים וכו'). חשוב להדגיש, לא כתחליף לפורום המעולה הזה אלא בנוסף. אם יש כאלה שמעוניינים גם הם בפורום/קומונה כזה או שרוצים בפורום/קומונה הארי פוטר חדש עם ייעוד קצת אחר שישלחו לי הודעה אישית בבקשה או ישרשרו כאן... תודה!

פורום פאנפיקים זה רעיון מצוין

יש כבר פורום פאנפיקים אבל לא של הארי פוטר ספציפית. לדעתי זה רעיון טוב רק אם הדגש הוא על פאנפיקים. כל הדיונים מסביב נמצאים בפורום הזה או בפורום החברתי או בפורום הסרט לכן עדיף להתמקד רק בכתיבה.

ToryMaster

New member
נמ

לא חושבת שיש בזה צורך. יש פורום פאנפיקים שמתמקד כמעט ורק בה"פ [כי אנשים לא כותבי םעל דברים אחרים כמעט], ויש את הפורום הזה שמרכז דיונים על הנושא ובהחלט מוכן לפתוח את שעריו לדיונים גם בנושאי כתיבת פאנפיקי הארי פוטר.

Lost Phoenix

New member
תודה על התגובות...התגובה שלי

תודה על התגובות טורי מאסטר בדיוק בגלל זה אני חושב שצריך להיות אחד שרק יהיה להארי פוטר! לא מגיע לו כבוד משלו? נכנסתי לשם עכשיו. הפורום ממש לא מסודר ובלאגן אחד גדול. יש צורך לדעתי בקומונה/פורום יעיל וחדש. גשם של נובמבר הדגש והבסיס של הפורום יהיה fan fiction. אבל אם יהיו לי חומרים אחרים (ויש לי. למשל ראיון שתירגמתי לעברית שהיה עם ג'יי קיי, וכל מני שטויות אחרים) אני מן הסתם אעלה אותם לקומונה שאצור במטרה להעשיר אותו יותר. אם יתגלגלו משם והלאה דיונים לא אמנע אותם והם לא באים כחלופה לפורום הסרט או הספר שהם פורומים מעולים ויעילים ואין גם צורך בחלופה להם.

ToryMaster

New member
פורום לא יפתח

בעיקר לא נכון לעוד כמה חודשים. קצת קשה להעריך פורום על ידי מבט, אני גולשת בו זמן נכבד, הוא אחד הטובים שיש. אני לא רואה סיבה לפתוח פורום שיהיו בו דיונים על הארי פוטר כשאפשר לקיים את הכל כאן.

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

אבל אם עדיין לא הבנת הוא רוצה להיות מנהל באחד הפורומים הללו, כנראה

ענבאך

New member
לא,

אין טעם לפתוח פורום שלם לפאנפיקים של הארי פוטר כשיש פורום מבוסס כבר, חוץ מזה, אין סיכוי שהוא יהיה מאורגן יותר מ414, כי הוא יהיה חדש, ולוקח לפורומים זמן להתארגן. אני לא חושבת שזה יתפוס.

אם כבר, נצל"ש

וכבר אמרתי את זה, אני מרגישה שממש לא השתלבתי בפורום
.

למעלה