רוצה או לא רוצה?

black vampire

New member
רוצה או לא רוצה?

אז הנה הסיפור שלי מתחיל ככה: עד לפני 4 ימים היה לי חבר במשך שלוש שנים שממש אהבתי אותו...ביום רביעי גמרתי איתו בגלל אותו אחד (לשם ההודעה נקרא לו עידו). אותו הכרתי ביום שישי במסיבה בת"א. הוא דוגמן מאוד מוכר והוא התחיל איתי... אמרתי לו שיש לי חבר, אבל הוא התעקש ואני מאוד התלהבתי ממנו-אז הבאתי לו את הטלפון ואמרתי לו שיתקשר עוד שבוע...הגיע יום רביעי, בדיוק חזרתי הבייתה משיחה ארוכה עם חבר שלי, ניפרדנו... הרגשתי מאוד רע ופתאום הטלפון צלצל והקול של עידו נשמע...אחרי רבע שעה של פיטפוטים החלטנו שאנחנו נפגשים ביום שישי עוד יומיים באותו מסיבה שראינו אחד את השני... עידו היה נשמע מאוד חמוד בן 24, דוגמן מאוד מאוד' מוכר, הוא לומד משפטים (הוא מאוד חכם), ויש לו גם הרבה כסף.הגיע יום חמישי, עדיין מרגישה קצת רע בגלל הפרידה, אבל השיחה עם עידו אתמול עזרה לי קצת וגם הזמן עושה את שלו, הלכתי לקנות כמה בגדים ושכחתי את הטלפון שלי בבית. כשהגעתי הבייתה ראיתי שקיבלתי הודעה מעידו.הוא רשם שהוא רוצה לשאול אותי שאלה ואז המשכנו להתכתב קצת ולבסוף קבענו שהוא יקפוץ אליי רק להגיד שלום כי יש לו מבחן ביום ראשון... הוא בא, אבל לא נכנס אליי הבייתה "אני קצת מזיע, ואני לא רוצה להכיר את המשפחה החדשה שלי ככה..." אחרי שלוש שעות של פטפוטים ומחמאות ("את מהממת", "את מדהימה" "את יכולה לסובב את כולם") במכונית שלו, החלטתי שעדיף שהוא ילך הבייתה ללמוד..נתתי לו נשיקה בשפתיים כי הוא כל כך רצה והלכתי... היה נראה לי מהפגישה הזאת כאילו מצאתי את האביר על הסוס הלבן: הוא נראה טוב שחבל על הזמן, יש לו גוף מדהים,הוא לא מתלהב מעצמו, הוא חכם, עשיר והכי חשוב זה שהוא ממש רוצה אותי ומתלהב ממני... יום למחרת טלפונים, הודעות (אני לא טילפנתי אליו אפילו פעם אחת עד כה) ובסוף הוא לא יכל להיפגש במסיבה הזאת כי חברים שלו לא רצו לבוא... הוא הלך לחבר שלו והם ישבו עם ידידות (זה לא נשמע טוב, אבל שיהיה, אנחנו לא חברים או משהו כזה)...כל הלילה רק הודעות "מתי ניפגש, אני מתגעגע..."... ניפגשנו לבסוף בשש וחצי בבוקר. הייתי נראית על הפנים והייתי מאוד עיפה, דיברנו ואחרי עשר דקות הוא היה צריך ללכת אז הלכתי. עד רגע זה הייתי בנאדם מאוד שמח. למחרת, אפילו לא טלפון אחד, לא הודעה...שלחתי לו שתי הודעות ואח"כ התקשרתי- הוא ענה ואמר שיחזור אליי אח"כ... הוא לא חזר...ועכשיו כבר יום ראשון בבוקר, הוא במבחן שלו, ואני עדיין מחכה לצלצול שלו...ממש התאהבתי בו והיה נראה לי שגם הוא... ואני מרגישה כל כל רע עכשיו שבא לי לבכות...
האמת היא שאני ממש צריכה את העזרה שלכם...

ערפדית יקרה../images/Emo98.gif

רק בשביל להקל על האווירה, סתם בא לי להגיד, שבערבית המילה ערפדית היא (ח'פארה) כלומר אחת שלא יושנת בלילה.סתם. החיים שלי לימדו אותי, שהדבר הבטוח והיציב ביותר בחיי, הוא .....רגשותיי. כל החיים שלי עבדתי קשה מאוד כדי למצוא חן בעיניי האחרים, היו כאלה שסמתי פס עליהם והיו כאלה, שיצאתי מגדרי כדי למצוא חן בעיניהם. קרעתי את התחת למען זה. רע לי עם הביזבוז הזה. היום אני דווקא מתאמצ כדי להיות גאה ברגשות שלי, להניח אותם על השולחן, בכנות, והם קובעים בשבילי את הדרך. תעצמי עיניים, ותשאלי את הלב שלך, את העורקים, את כל האברים בגופך, מה הם רוצים לעשות. להתקשר אליו, לומר לו שאת חושבת עליו ועוד כל מיני, או להתחמק, ובעצם בכלל אל תסמכי עליי גם, פשוט תעצמי עיניים ותתרכזי. חשוב לציין כאן, שאנחנו הגברים, קצת נרתעים כשבחורות מתנפלות עלינו מהר מדי, אנחנו למרות שמשחקים אותה המין החזק, דוגמנים, אינטלגנטים, אנחנו נרתעים מאינטימיות. אחרי שעצמת עיניים והחלטת מה את מרגישה ומה את רוצה לעשות, עליך לדעתי לחפש דרך כדי לעשות את זה בעדינות מסויימת. אבל מה שחשוב באמת שתהיי מסוגלת להסתכל על עצמך בראי ולומר פעלתי לפי רגשותיי והייתי כנה, אפילו אם זה יעלה לך בלהפסיד אותו. ללכת לפי הלב. ושיהיה לך בהצלחה, נהנתי מאוד לקרוא אותך וגם להגיב. שתדעי לך שדוגמנים וכסף בעולם הזה, באים במקום השני אחרי לבך. הלב שלךזה הבוס ואסור לך להתפשר עליו, וכל בחור שיהיה איתך, חייב להבין את הנקודה הזו.

יודע ש...

New member
תשמעי חמודנת

אנחנו לא עם קל ולא טוב ליפול לרגלנו לא מאמין שאומר זאת... אבל את עוד תלמדי וכמו שאבא שלי תמיד אומר יש עוד סרדינים או מושטים בים...

black vampire

New member
הוא עדיין לא התקשר...

קודם כל אני ממש מרגישה עם זה טוב שקיבלתי תגובות ממכם. אני מרגישה פחות בודדה. ושנית, לא ניפרדתי מחבר שלי בגלל זה, אלא בגלל שאותו דוגמן רצה אותי כבר הרבה זמן וגם אני חשבתי עליו. ואם אני חושבת על מישהו אחר ורוצה מישהו אחר אז למה שאני אשאר עם חבר שלי. וסיפרתי את זה לחבר שלי וניפרדנו... אתמול שלחתי לעידו הודעה ורשמתי:" אני לא יוצאת בסוף, אני זזה לישון. שיהיה לך בהצלחה במבחן מחר ואם יבוא לך אז תתקשר,אבל רק אם יבוא לך..." והוא לא התקשר עד עכשיו ואני ממש מרגישה רע... זה בטוח שזה בגלל הפגישה ביום שבת בבוקר, אבל לאו דווקא בגלל שלא נראיתי טוב, אולי בגלל שלא כל כך זרמתי איתו, בסוף הוא בא להביא לי נשיקה ולא הבאתי לו, אמרתי לו שעדיף שנשמור את זה לפעם אחרת...וזהו.. וזה לא דודי בלסר... אני מרגישה כל כך רע...

*pank

New member
../images/Emo24.gif חיבוק ואמפתיה

הייתי בסרט הזה הלכתי אליו כמה פעמים, גם בגלל שהתלהבתי, למרות רדידות התכנים לא שמעתי אפילו מילים, רק את פניו היפים, את גופו המדהים, קוטנתי מלתת עיצה עדיין שטויות עושה והנה זה בא: תתקשרי אליו ותשאלי אותו באופן הכי ישיר, מה באמת קרה סביר להניח שתשובתו תוביל לדמעות, אבל תדעי את האמת לפחות ולא תבני ציפיות. פאנק, שאללה ייקח את כל הדוגמנים.

תשמעי ילדונת לעצות הגברים

והם תאמיני לי יודעים על מה הם מדברים. וזה מזכיר לי שיר שלי... הלכת מאת עדינה .ו כילדה קטנה הזקוקה... לכתף מושיטה אליך ידיי. כילדה קטנה הזקוקה... לנחמה מיישירה אליך...פני. כילדה קטנה זולגות... דמעותי ואתה שואל...עד מתי? מספיג דמעותי בכתפך... הרחבה כחומר ביד היוצר... אני בידך. התחלת להרגיש, אמרת... והלכת וכשאני כתבתי את השיר הזה,קיבלתי את אותה התגובה שזה עתה נכתבו על ידי סיח הרוקד ויודע ש... והם יודעים על מה הם כותבים!

ערפדית יקרה!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד גישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולדבריך. מקווה שלא אהיה בוטה מידי. לא הצלחתי להבין מה יש בבחור הזה חוץ מיופי ועושר??? דהיינו, אני מניחה שבגיל צעיר זה העיקר, אבל בכל אופן!!! ולשם מה את רצה אחריו? הוא הגבר האחרון עלי אדמות??? תני לו להזיע!!! ושיזיע טיפה. ואם מאיזו סיבה הוא לא יצר קשר או לא בא או - כל ההפסד שלו!!! מסכימה עם יודעלהההה יש עוד "דוגמנים" בעולם ואולי אף יותר טובים!!! רק טוב!!!

dani 123

New member
גחלילית זוהרת, באותה מידה אפשר גם

להמליץ על רוצי אחריו שלא יעלם, נשים יש בשפע. את לא האישה האחרונה עלי אדמות . אנו מהצד חזקים בלתת עצות.

אופה3

New member
ערפדית יקרה, כמה יפה היא ההתאהבות

הראשונה, המילים היפות, השיחות לתוך הלילה, וכל דקה מאושרת, אבל חכי רגע חמודה,לפני שאת מזילה דמעה או מרגישה בודדה תני לזמן לעשות את שלו, אם הוא באמת רוצה אותך, הוא יגיע אליך, כמו שהוא לא הפסיק להתקשר, הוא יכול להגיע גם לבקר, אם את מאוהבת בו באמת, ואת רוצה אז הילחמי עליו, אבל אם זאת רק התאהבות ממבט ראשון,חכי עוד קצת, ואז תביני מה את מרגישה באמת ברוכה הבאה לפורום, ושבוע נפלא אופינקה

מתפרצת לדברייך אופינקה

ועומדת כחומת מגן בינך לבין הערפדיה ושואלת אותך.... מה פתאום להלחם עליוווווו? לא חושבת שצריך להלחם גם אם היא תהיה הכי הכי הכי מאוהבת בו לא חשובים רק רגשותיה גם רגשותיו חשובים כאן הכי הכי להקשיב צריך לכל הגברים (דני 1,2,3 לא קיפחתי אותך, בדרכך גם אתה צודק)

black vampire

New member
צדקתם

ראיתם- מי שבאמת רוצה- מתקשר... וכנראה שבאמת הוא רצה, כי הוא התקשר... אני ממש ממש ממש שמחה
...תודה לכולם...
ערפדית שחורה

אופה3

New member
גם שאני טועה אני צודקת ../images/Emo8.gif

את רואה, הוא רוצה הוא מתקשר ליל מנוחה ערפדית

למעלה