רוצה אותך

רוצה אותך

רוצה לשתות איתך כוסית שנגמע מיין אהבים מתוק להשתכר רק מטעם שפתיך להשתכר ממגע גופך התמיר להרוות מהחיבוק שלך שאת גופי עוטף באהבה אוצה להשתכר ממך אהוב את היין נשאיר לשוטים לא רוצה להתפכח להתעורר רוצה לאהוב אותך אהובי להתמזג בך כמו יין ישן שרק משתבח עם הזמן כך תהיה האהבה שלנו נמזג חושניות ואהבה וגוף יתחבר לגוף רוצה לגמוע אותך וממך לגימות גדולות של אהבה

טאKילה

New member
הייתי רוצה...../images/Emo79.gif

הייתי רוצה להניח ראשי על חזך לנשום אותך ולהקשיב לפעמי לבך לחבק אותך חזק ולהרגיש הכי קרובה אליך. , הייתי רוצה ללטף פניך ברכות לגעת לנשק את כולך ולהעביר לשוני לאורך גופך לצרוב בעורך חושניות ענוגה. , הייתי רוצה להישרף מחומך קלועה בך לרחף על מרכבות אש לזעוק מסוף העולם עד סופו ולמות לך מתשוקה. , הייתי רוצה לטבוע איתך במערבולת של ים תאווה להתנות עימך אהבה עד חלוף הסערה. , הייתי רוצה...

יערית 1

New member
הייתי

הייתי פורשת לך אהבתי במרבד של כיסופים, עוטפת אותך בערגות, צוללת איתך לעמקי סערות. מכסה את ליבך שיזהר כאור הלבנה. אורגת לך כמיהותי מבעד לערפילים כמוסים. הייתי.

שמים1

New member
רגע קט ../images/Emo79.gif

אולי לרגע קט נשבור את הכלים, ולא משחקים. נתעטף בדממות ובמבטים. שמים יביטו מעל כוכבים יסללו שביל לרגע אחד נשבור את הכללים. ונפרוש שטיח של ערגה.

יערית 1

New member
עוד רגע קט

רוצה עוד רגע להיות איתך להתעטף בסערות ליבך להתבשם בגופך. להתערטל בזרועותיך. רוצה להשקיט תאוותי, להרגיע נפשי, לאהוב אותך עוד רגע קט אחד לנצור זכר חיוך ומגע.

למעלה