רוצה אותך

רוצה אותך

רואה אותך ליד הבית שלי צוחק עם כל החבר'ה ככה כמו שאתה שיער שחור טיפה ארוך וכל מה שהייתי רוצה זה להעביר את היד שלי בתוך אותו שיער שאני כל כך אוהבת. העיניים שלך האפורות שיודעות הכל ולא יודעות כלום העיניים שכל כך הרבה פעמים הסתכלו לתוך נשמתי בלי לראות מה שבאמת רציתי שתראה את התשוקה החזקה שלי אליך, כמה שהייתי רוצה שאותם עיניים יסתכלו אלי כשהם מעושנות מעורפלות מתשוקה עזה כלפי. ואותו פה כמה הייתי רוצה שהשפתיים האלו יכבשו את פי בנשיקה סוחפת בנשיקה שתרים אותי לגבהיים חדשים. והידיים שלך כמה פעמים דימיינתי אותם מלטפות את כל גופי תופסות אביריים בגופי כדי להוכיח לי שאני רק שלך שרק אתה ראשי לראות ולגעת. אוי למה? למה?! אתה רואה בי רק אחות ולא יותר אני לא אחותך אני לא אותה נערה שהייתי שהכרת אותי אני אישה, אישה שמוכנה אליך ורק אליך. אני האישה שרואה בך גבר שמתפללת שתחדור לתוכה בכל הכוח. אני איתך אתה מספר לי על הנשים שאתה איתם על אותם בחורות שעוברות במיטה שלך ואני אני רק מתפללת להיות במקום אחת מהם רק לילה אחד לא יותר רק לילה אחד זה מה שביקשתי. אוהבת אותך רוצה אותך חושבת עליך כל לילה "אחותך" שלא באמת כזאת

חתוללבן

New member
לכי וקחי אותו!!

קחי אותו בכוח. פתי אותו. הראי לו מקרוב כמה את רוצה אותו.

../images/Emo105.gifשתי דרכים

או שתפתי אותו
...או שפשוט תבואי ותגידי לו דוגרי מה את חושבת כאדם אל אדם...שיחה מלב אל לב....כי אם את באמת חשובה לו הוא לא יפגע בך ואם לא מתאים לו סיפור אהבה ולהיכנס למעגל כזה אז הוא יגיד לך ולא ינסה לחרטט אותך
..הרי בסופו של דבר אתם "אחים" ו"אחים" נשארים אחד לצידו של שני בכל מחיר..תרתי משמע....אז קחי יוזמה...בסופו של דבר אין לך מה להפסיד רק להרוויח ולא תחיי בתחושת החמצה או אי ידיעה על המצב...בכל מקרה אין מה להפסיד
....רק צריך קצת אומץ לבוא ולדבר ...בסוף זה משתלם....ואם הוא לא ירצה יבוא אחד אחר...אפילו יותר טוב
....בהצלחה איכותית:)

למעלה