רוצה אותוו!!!

רוצה אותוו!!!

היי. יש לי התייעצות. מי שלא יודע את כל הסיפור הארוך, עדיף שאני אחסוך ממנו ואקצר ואתייעץ בקשר למשהו מאוד ספציפי. אני עכשיו בשנת שירות ויש אחד שהיו איתו הרבה סיבוכים. התקרבנו מאוד כידידים ונהיינו חברים טובים עד שהתנשקנו. רצינו לנסות להיות ביחד והדברים בינינו לא היו ברורים, ובנתיים הייתי עם מישהו אחר ולא היינו בקשר לתקופה של חודש- חודשיים. לאחרונה חזרנו להיות בקשר טוב, וזה גורם לי שוב לרצות להיות איתו. אני מאוד מעריכה אותו והוא כל כך מתאים לי. בעבר הוא זה שרצה אותי ורדף אחריי, ואמר שאני מעניינת אותו וכיף לו לחקור אותי, ובאמת שיש לנו חיבור מעולה אחד עם השני. הבעייה היא, שמאוד פגעתי בו בכך שהלכתי עם בחור אחר, ואני מפחדת שהוא לא יכול לסמוך עליי עכשיו. בנוסף הוא גם סיפר לי שהוא יוצא עם מישהי, ואני לא יודעת עד כמה זה רציני.. אני נורא רוצה להיות איתו. בבת אחת כל הרגשות שלי חזרו כלפיו והפעם אני יודעת שזה יהיה אחרת מהפעם הראשונה, כי הפעם אני משתוקקת לזה באמת. אני לא מצליחה לקרוא אותו.. מצד אחד הוא אומר דברים כמו "אני לא רוצה שנהיה ידידים, אלא חברים. חברים טובים!" ו" בואנה, כמה שאני אוהב אותך", ומחפש הרבה את המגע שלי ורוצה שאני אעשה לו מסאז', ומצד שני הוא מתעלם ממני הרבה ולא מסתכל עליי כמו שהוא הסתכל פעם... אני רוצה אותו!! מה לעשוצת

שלום

אם יאהב אותך, ירצה להיות אתך בקשר גם אם היית עם אדם אחר. השתדלי להיות טובה ונעימה אליו ככל שתוכלי, כדי שיאהבך יותר. ככל שהוא טוב ונחמד אליך בהתנהגותו הרגשית, ואת מרגישה שזה אמתי, הוא כנראה יותר רציני אתך. גם אם הוא בקשר עם אחרת, תוכלו להיות ידידים טובים וכשייפרד ממנה תהפכו לזוג.

Megie

New member
היי פייה

זוכרת אותך מצויין וגם את כל שרשרת הטעויות בזמנו. אני חושבת שלמדת המון מאותן התרחשויות, ובעיקר הבנת הרבה. אני חושבת שקלקח מכל הנעשה, הפעם את חייבת לנהוג בכחמה, מה שאומר-פשוט תגידי לו מה את מרגישה, מה יש לך להפסיד?! חבל להמשיך ולחיות במעגלי משחקים, הוא רוצה-את לא רוצה, אחר"כ את רוצה והוא כבר לא רוצה, השערות, דעות.. את יכולה לשכנע את עצמך שאת בטוחה במה שהולך אצלו בראש, אבל כל עוד לא בדקת-זה יכול להיות הפוך טוטלית ממה שעלה בדעתך..ואם לא תבדקי, את עלולה לגלות בעתיד שטעית, אבל יכול להיות שזה כבל לא יהיה רלוונטי.. תעשי את הצעד.

למעלה