רוצה אותה

רוצה אותה

אני רוצה אותה על המרקע, לפרום את נפשי אל תוך הלהט שבה, להתיר מתוכי איסורים חושקים ולטבוע בים התאווה השלוח מתוכה. לעתים אני נוטל את המלים שהיא רוקחת ומשתכר בהן כבשיכר אהבה ואני תועה במבוכי הגיגיה נטרף בסחף תאווות.. אני רוצה אותה על המרקע, כל כך רוצה אותה על המרקע שוטח תחינה כי היא תבוא אלי ותפקיע ממני את יצרי.

ריקי די

New member
רוצָה

רוצה את ליטוף המילים על גופי את דרך הרוך בשניים לשאת את המבט, הדמיון אט אט מתגבר והיצר מתלהט עוד כפליים. רוצה להרגיש שאתה פה מולי חושף את לבי לתחושות מופלאות ורק במילים להביע אהבתי ויחד לרקום אהבה ונגיעות.

ניקו 45

New member
לחישתך בי כרחש הגלים

רוצה לשמוע את לחש המילים , אשר ישמעו באזני כרחש גלים . רוצה את ליטוף אצבעותייך על עורי , ביום צינה רק בי תתכרבלי , ורק בזרועותי עם שחר תתעוררי , ולמשמע קולי ... תתבלבלי . ומבטיחך כי לא אסיר ממך מבטי , ולך אתן כל אהבתי . |סלינק|

פרשתי לך שטיח

פרשתי לך שטיח על מפתני החדרים שבלבי. ליד חדר השמאלי צבעו אדום קודח וליד הימיני צבוע הוא בתכלת מלטפת. אם תבואי פנימה לאחד מהם, אקח אותך לעליה מעל ובחשאי נתלקח חושקים.

יערית 1

New member
אני רוצה../images/Emo20.gif

רוצה לומר שלום, לא לסוב ראשי לאחור, לא לשאת בליבי שיר שכתבת עם שחר. רוצה להביט בעיניך לומר נגמר, לשאת עיני אל המחר אל זריחות חדשות בלעדיך. אני נושאת כאבך בליבי כה כבד משאו בשניים לא כהו זכרונות ונקטר הדבש לא יבש עוד על שפתיים. מביטה בך מרפרפת במגע נוצרת בחום דמעותיך על לוח ליבי אשא לעולם ניחוחות תשוקתך , מתיקות ערגותך. אני רוצה.....

דמעות אישה

לפרקים דמעות אישה צונחות על כתפיו של גבר שמעולם לא חס על גופו לעתים הדמעות מצטברות ואלה עומדות כסכר שלא יגלשו אל שאר אברי הגוף. לפעמים גם פגעי הזמן כמעט לא ניכרים בכתפיים החסונות שנשאו כל משקל רק דמעה אחת יותר מידי הכריעו את אלה שעמדו בפני כל צר רק לא בפני דמעות אישה.

שמים1

New member
דמעות איש

ראיתי פעם דמעות איש רותחות על פניו נושרות לאיטן בחן מרטיט כאותו עץ ערבה בוכיה הפורש בכיו בדממה .

דמעות גשם

אל הרקיע מתאספים עננים מתקבצים כעיניים אשר דמעותיהם צונחות אל האדמה כגשם והאדמה צוחקת ככל שהשמים בוכים צחוקה נעשה רועם חזק מן הרעמים אשר מרעידים את האדמה ומאלצים אותה לפתוח שפתיה בקול מתוודה: הכל תלוי על בלימה מעשה מוצלח אחד מוליך לגן עדן טעות קטנה לגיהנום.

יערית 1

New member
דמעה בשלכת../images/Emo20.gif

ימים של עצבת, דמעה מלוחה כעלה בשלכת, התפזרה ברוח. מה רבה ערגתי לך, מה רבים כיסופיי אליך וטרם נגוז העצב השוכן בליבי, הנסתר מעין כל, הגלוי לעיניך. יגורתי פן תלך מעימי ולא אחסה עוד בזרועותיך, דמעה נפשי ואגווע בלאות, בחדלון.

kisufit0

New member
הדמעה שיבשה

היו לה ימי אגמים היו לה נהרות היו לה לילות שימורים מלוחים כלו המים המלח יבש התפורר מתחתיו נותרה אבן קטנה עגולה וקרה דמעה שהתאבנה

kisufit0

New member
אהוב יקר לא

לא רוצה שתאהב אותי ככה בגלל שדיי המתנדנדים בגלל ישבני התפוח בגלל ירכי השופעים לא , לא רוצה שתאהב אותי ככה בגללם בזכותם כן, רוצה שתאהב אותי עם דאגה עם חמלה כשקשה לי כשחסרת אונים שתאהב אותי קודם, ללא תאוות בשרים שהיא תגיע אחר כך שתשב על הבסיס כן, רוצה שתכבד אותי כמו שאני אותך רוצה שתבין כבר שאני ילדה גדולה ולא תינוקת בת 50 בגוף נחשק של אישה אבל אתה לא ולכן, אני לא רוצה שתאהב אותי ככה

למעלה