רוצה אבל פוחדת

spivak12

New member
רוצה אבל פוחדת

חברים וחברות יקרים, האם נתקלתם במצב של הנאה עילאית מהלבד שלכם? אני כבר חודשיים או רק חודשיים, שאלה של נקודת ראות בדירתי, ברשות עצמי, החיים נכנסים למסלול ולשגרה. אני מאד נהנית מהלבד ולא עושה יותר מדי מאמצים לחפש את הזוגיות. הייתי רוצה שהיא תתרחש איכשהו, פתאום מקצה האופק יופיע לו האביר המקסים על הסוס הלבן. אך איני עושה כל מאמץ מיוחד למצוא אותו, אלא נהנית מאד מהשלווה. האם אתם שותפים לתחושה? איך זה היה אצלכם בתחילת הדרך החדשה?

כן ואז הבנתי שזה בעצם

לקראת הדרך החדשה.. לבד חודשיים זה לא רע בכלל מניסיון אחרי זה מתחיל לשעמם לי סביב עצמי

מאדי 1

New member
בינתיים אני מחכה שזה יקרה גם לי

הלוואי עלי. זה מה שיש לי להגיד
(מקנאה) "הנאה עילאית מהלבד" פשוט תיהני מזה עד שיימאס. אין מה להיבהל לדעתי

blonda3

New member
בהחלט שותפה להרגשה../images/Emo13.gif

זה גם עניין של אופי אני כבר חיה שנים לבד היתה לי מערכת יחסים עם מישהו אבל לא גרנו מעולם ביחד והיום אני לא מרגישה שאני צריכה מישהו שיהיה לידי לא כרגע. אני מכירה אנשים אבל באופן ספונטאני לא באתרי הכרויות ולא מחפשת לי בן זוג. חיה לי את חיי וגם לא מחכה לאביר על הסוס הלבן....... נרגעת?

בטח שבבדאי

בחצי שנה הראשונה לאחר הגרושים לא עניין אותי כלום נהנתי מילדי מהדירה שעיצבתי כמו שרציתי מהתכונה בביית (כבר מזמן אמרו לי שהחיים אצלי בבית מזכירים קומונה
) מחוגים לימודים ומהלבד שלי התענגתי על כל רגע
רק אחר כך התעורר הצורך בזוגיות.

antigone

New member
../images/Emo140.gif מאוד מבינה אותך...

למרות שאני תוהה אם זו תחושה שבאה מזה שאת רק חודשיים לבד ואין ספק שיש שלווה מסויימת במצב הזה, אני לעומת זאת ,פיזית, שנתיים לבד היתה לי מערכת יחסים ארוכה אבל לא עברנו לגור יחד מתוך בחירה של שנינו, והמחשבה הזו לפעמים מלחיצה אותי לוותר על ה"לבד שלי" ולא אשקר לך שיש רגעים שכן הייתי רוצה את הביחד , ושהלבד מעיק , אבל אלו רגעים בודדים מאוד וחולפים להם מהר.. יקירה, מה שאני רוצה לומר זה שכשיגיע ה"אביר על הסוס הלבן" (יש אחד כזה????? ) את בטח תפסיקי לשאול את כל השאלות!!!! בהצלחה ופשוט תהני לך מכל רגע!!!

למעלה