רוץ ביילין רוץ

Alexco

New member
רוץ ביילין רוץ

כתבת השער במגזין "כותרת", תחת הכותרת "רוץ ביילין רוץ" מדברת על אי סדירויות באשר לערבוב כספים ומשאבים בין יוזמת ז'נבה למטה יוסי ביילין בפריימריז ביחד. לא קראתי את הכתבה, רק את הכותרות. למישהי יש פרטים נוספים?

eopeace

New member
שאלה טובה

ראיתי את הכותרת וראיתי באתר האינטרנט של המגזין מסמכים שעליהם התבססה הכתבה. אני לא מכיר את הפרטים כרגע, אבל לפי המסמכים שמפורסמים באתר של כותרת, אכן יוסי ביילין קיבל משכורת מה ECF שממומן בין השאר גם על ידי גופים מחוץ לישראל. עד כמה שידוע לי זהו לא דבר חדש ו/או בלתי חוקי או מוסרי לצורך העניין ובכל מקרה אין קשר בין זה לבין התמודדות בפריימריז. אני לא מכיר את המגזין הזה אך הוא נשמע רציני - אני מקווה שהם לא לקחו עובדות כבסיס להשערות שהן בעצם בלתי מבוססות. בכל מקרה, כל אלו זה השערות שלי אחרי שראיתי את המסמכים באתר שלהם.

Alexco

New member
תגובה

קראתי את הכותרות הפזורות בכתבה (אני חושב שקוראים לזה "לידים") ולפי מה שהבנתי מדובר גם על ז'נבה והפריימריז. האם ביילין יכול אולי להיכנס לפה ולהבהיר את הדברים?

לא מפתיעני כלל ועיקר

בזמנו, כשרק יצא והופיע כל העניין, של הסכם ז'נבה, הבעתי בו תמיכה ומסרתי להם את דואלי. פִּתְאוֹם, הוצף דואלי המסכן באינספור דואלי-ספאם, הקוראים לתמוך ביוסי ביילין, בהתמודדותו ל"ראשות יח"ד"... פקח את עיני בנגע ליוזמה הזאת.

למעלה