רופא/ת נשים פרטית

TheSunshine

New member
רופא/ת נשים פרטית

האם מישהי מכן הולכת לרופא/ת נשים פרטית? אני עברתי לרופאה פרטית אחרי שהייתי מאד מאוכזבת מהיחס אצל שלושה רופאי נשים של קופת חולים. עכשיו אני קצת מפחדת שההוצאות שלי יהיה עכשיו מאד גדולות בגלל הביקורים במשך תקופת ההריון... מצד שני אני כל כך מרוצה ממנה ויש המלצות כל כך טובות עליה שאני לא יכולה להצביע על מישהי שהייתי רוצה יותר להעביר את ההריון אצלה. מה אתן אומרות?

סנונית 1

New member
תלוי בתקציב

יש פלוסים ויש מינוסים מחברה שלי שהלכה לרופא פרטי בגלל בעיות פוריות אני יודעת שהיא קיבלה יחס מאוד טוב אבל זה עלה לה המון המון כסף. מצד שני יש רופאים מעולים בקופות החולים צריך ללכת לרופא טוב לי יש רופא מעולה, שלא חוסך בבדיקות, מאוד אנושי ומומחה בעל שם יש לו את כל המיכשור בקליניקה ואני מרגישה שאנחנו בידיים טובות אצלו. אם תרצי טלפון אשלח לך במסר.

ילדוש

New member
אני ניסיתי להכנס להריון במשך

שנתיים ובתקופת השיא הייתי אצל הרופא שלי למעקב זקיקים פעם בשבוע. כלכלית לא הייתי עומדת בזה אם זה לא היה דרך הקופה. היום שאפשר לבחור רופא נשים את בהחלט יכולה למצוא רופא/ה מוצלח שיענה על הדרישות שלך ויקבל דרך קופת החולים. יש גם רופאים ידועי שם שמקבלים דרך הקופות השונות.

קובולט

New member
מעקב הריון בפרטי

הוא לא הבעיה מכיוון שאת הולכת לרופא פעם בחודש... הבעיה ברופאים הפרטיים היא עד ההריון אם את צריכה מעקב זקיקים זה להגיע אליו שלוש פעמים בחודש מינימום. אולי בכל זאת כדאי לעשות בירור נוסף בקופות החולים אני עברתי 4 רופאים עד שמצאתי את הרופא הנחמד, והסימפטי שלי... בהצלחה!!!

TheSunshine

New member
טוב כרגע מדובר במעקב על הריון

לא בטיפולי פוריות וכאלה שאין לי ספק שעולים המון. אז אני מניחה שזה פחות נורא. אני ניסיתי ארבעה רופאי נשים באזור שלי וכולם היו זוועתיים. אני ממש לא מוכנה לעבור את הזוועה הזו שוב... אוף. אני אשאל אותה בעצמי מחר מה תהיה העלות שלי בערך.

קוקיקית

New member
../images/Emo91.gifאם יש לך לך משלים/זהב...

אז יש החזר מהקופה. אני גם הולכת לפרטי. עד הכניסה להריון אפשר לתבוע החזר מהקופה דרך הבעלול (בהנחה שיש משלים/ משולם...) ובהריון עצמו דרכך. זה אומנם לא מכסה הכל, אבל חוסך.

TheSunshine

New member
תודה לכולכן.

היות ואני כבר בהריון אז אני מניחה שלא תהיה בעיה ואני אמשיך ללכת אליה. אפשר לקבל החזר עד שלוש פגישות ובטח יהיו יותר. אבל... יש דברים יותר חשובים מכסף נכון?

למעלה