רופא שיניים

mama121

New member
רופא שיניים

הבת שלי משרתת בבסיס שבו רופא השיניים עובד כמו קצב ומכאיב נורא. היא ישבה על הכסא ולמרות שאמרה שכואב לה הוא אמר רק עוד שניה שנמשכה כמה דקות ארוכות של סבל נוראי. כמובן שהיא לא תחזור אליו להמשך טיפול . מה לעשות? חשבנו לקחת אותה לרופא פרטי אבל אנחנו במצוקה. יש פתרון אחר? בכלל כל החיילים אמרו לה לא לגשת אליו כי הוא נורא מכאיב. והיא בקושי אוכלת . מה עושים אני כל כך דואגת וכואב לי הלב. היא ילדה כל כך טובה

oshiko

New member
יש מרפאות אזוריות

נסי לברר מהו הנוהל להגיע אליהן. הטלפון לפניות ציבור בענייני רפואה: 03-7379220 03-7379221 (מספרי הטלפון נמצאים במאמרי הפורום) הכיני הבסר מניח את הדעת לכך שאת מעוניינת שהבת תקבל טיפול במרפאה האזורית. הם לא יקבלו את הטענה שהרופא בבסיס גרוע. הסבירי שמצה דורש רמת מומחיות גדולה יותר וכו'.

../images/Emo122.gifניתן לפנות לרופא פרטי....

צה"ל השתפר ומאפשר לבצע טיפול שיניים במסגרת פרטית.

mama121

New member
עזרתם לי מאוד

תודה אני מבינה מה אני צריכה לעשות אספר לכם לאחר שהבעיה תיפתר. באמת הצעדתם אותי צעד אחד קדימה. כתבתי את מספרי הטלפון הבנתי מה אני צריכה להגיד . ונקווה שמחר אוכל לסדר את העניין. תודה מכל ליבי. אמא דואגת

קודם כל, שתרגיש טוב הילדה, הבנתי

כאן שהצבא מאפשר טיפול פרטי ואפשרי גם דרך קופות החולים ולאוו דווקא רופא פרטי. יש בקופות החולים רופאים טובים, לפחות לעזרה ראשונה. אני מבינה אותך ואת ביתך, עברתי חוויה דומה על בשרי לפני כ - 26 שנים בצבא, בהבדל אחד, נכנסתי, ראיתי את הרופא ויצאתי מהדלת השניה (הוא היה כ"כ מפחיד
, והלכתי לרופא פרטי שאז בזמנו אסור היה לו בכלל לקבל חיילים אבל למזלי הוא העלים עין. למה הצבא לוקח דווקא את הרופאים המפחידים., אני מקווה שאין בצבא איפה ואיפה בין חיילים למשל הרופאים הטובים לחיל האוויר וכד'? אני מקווה מאד שאני טועה. החלמה מהירה

mama121

New member
תודה רבה לכולכם ממש קידמתם אותי

אודיעכם מה עשיתי וכיצד נפתרה הבעייה ממש עזרתם לי . איזה יופי. לנו באמת יש סיבות מקלות כי היא סובלת מבעיה רצינית בלסת ויש לי אפילו אישור רפואי לכך.

tenen

New member
בשביל מה פרטי?

לא חסרים רופאי שיניים טובים בצבא, שאני הייתי בצבא היה בסיס שלם שהיה מאוד מרוצה מרופא השיניים... פשוט אפשר ללכת לרופא שיניים בבסיס אחר, אלא אם מישהו מעדיף לשלם אלפי שקלים יותר רק כדי לא להתאמץ ולבקש רופא אחר...

mama121

New member
נכון

אכן אמרתי לבת שהיא חייבת ללכת לאותו רופא ואם הוא יכאיב לה שוב אז שפשוט תקום מיד ותלך לרופא במחנה שיתן לה הפנייה לרופא אחר. היא בעוד שבועיים עוברת בסיס. אני לא יכולה בשום אופן לממן עכשיו רופא פרטי . אמרתי לה שיש כל מיני אפשרויות ואני מקווה בקרוב לשמוע מה היא עשתה אמרתי לה על כל מה שראיתי כאן ובקישורים. מעצבן אותי שיש עדיין רופאי שיניים מכאיבים חשבתי שכבר מזמן עברה תקופת הכאב . אולי הם חוסכים בחומרי הרדמה?????? או שבאמת כאב לה כי היתה שם דלקת אני לא יודעת את התשובה. אני מקווה שנתתי לבת שלי חינוך כזה שעכשיו עם האינפורמציה היא תפתור את הבעיה.

למעלה