רופא פיריון

נועהב1

New member
רופא פיריון

שבוע טוב שנה טובה גמר חתימה טובה ומועדים לשמחה עוד כמה שבועות אנחנו מסיימים את הדיכוי שאחרי הניתוח, ונעבור ל-IVF בהמלצת רופאת הפיריון של הקופה. לפי ההמלצות ששמענו וההמלצות פה נלך על דר' קלדרון (מהצפון), שנחשב גם מבין באנד'. מה עדיף- ללכת אליו לבי"ח או ללכת אליו בבי"ח פרטי? הגכוונה היא לא בהתייחס אליו ספציפית, אלא איך שהעניינים עובדים. וזה בכלל משנה? תודה

נועה שלום ../images/Emo20.gif

והלוואי באמת שיהיה רק טוב ושמח
אז כן, שמעתי רבות (וטובות) על ד"ר קלדרון. אם את הולכת אליו לבי"ח, אז את לא נמצאת רק אצלו, אלא לפי תורנות הרופאים המטפלים שם (לא יודעת כמה רופאים יש בבני-ציון). יכול להיות שהוא או אחר יתן לך את הפרוטוקול, והוא או אחר יעשה את השאיבה/החזרה. אבל חייבת לציין שהם גם יושבים ביחד עם כל תיק של מטופלת ודנים עליו יחדיו. אם את הולכת אליו באופן פרטי, אז הטיפול הוא אם אני לא טועה באלישע וכמובן שהוא זה שעושה את הכל-פרוטוקול/שאיבה/החזרה. זה לגבי ההבדלים. ודעתי היא וכך גם עשיתי ואני לא מצעטרת לרגע. ללכת אליו בבי"ח ולא באופן פרטי וזה כי את נמצאת בתחילת התהליך ולדעתי חבל לשלם באופן פרטי כשאת יכולה לקבל את הטיפולים (והם טובים) בבי"ח. ויכול להיות שבאמת את תגיעי גם לד"ר קלדרון בעקבות הטיפולים שם. את הפרטי (חס וחלילה/חס וחלילה/חס וחלילה) תשאירי לאחר (חס וחלילה/חס וחלילה/חס וחלילה) שלפחות ניסית כמה טיפולים בבי"ח. אז כמובן שזאת דעתי בלבד!! את תעשי לפי ראות עייניך ובטח תקבלי עוד המלצות מהבנות. מה שלא יהיה ואיך שתחליטי - אני מאחלת לך הרבה מאוד

נועהב1

New member
תודה יקירה

האמתי שמבחינה כלכלית הקופה נותנת התחייבות לבנ"צ או אלישע או כרמל, כך שפה אין ממש הבדל. הבעייה היא שכבר כל כך הרבה רופאים עברו אצלי בוגינה, לא בטוחה שבא לי שגם כל הצוות הרפואי בבנ"צ (+ סטז'רים ועוברי אורח שונים...) יעברו גם. איכשהו חשבתי קצת לצמצם את העניין לי ובעלי... ותודה על האיחולים. קצת מתרגשת וקצת נלחצת נועה

למעלה