רופא פוריות בירושלים

s h a a ron

New member
רופא פוריות בירושלים

אשמח אם מישהי תוכל להמליץ לי על רופא טוב בירושלים כמו שאמרתי אנו אמורים לעבור IVF ומיקרומניפולציה. תודה ושבת שלום לכולן שרון

פרופסור לאופר בהדסה עין-כרם מספר 1

גם יחידת ה-I.V.F ברשותו של פרופסור הורוביץ בהדסה הר-הצופים טובה. פרופסור מרגליות מביה"ח שערי צדק מעולה. דוקטור קפקא מבית החולים ביקור-חולים מצויינת. בקיצור כולם טובים, אני הייתי הולכת על פרופסור לאופר.

פיצקית

New member
ההמלצה שלי

אני מטופלת של פרופ' מרגליות, דרך מכבי ובינתיים רק בהזרעות. הוא מנהל יחידת ה-IVF בשע"צ לשם אגיע בקרוב... הוא מאד אנושי ואפטימי ונותן לכל מטופלת יחס אישי. אם תרצי עוד פרטים תשלחי לי מסר. לגבי השאר אני לא מכירה באופן אישי אבל שמעתי את שמם כמומחים בתחום.בהמלצות בלוחות בטאג ליין תמצאי עוד המלצות על רופאים. בהצלחה!

פרופ' הורוביץ מהדסה הר הצופים

מנהל מח' I.V.F בהר הצופים, רופא נהדר, מקצועי ויותר מכל בן אדם אנושי, משדר אופטימיות, אמפטי והכל בחוש הומור שמאד אופייני לו. שאר השמות שהוזכרו מוכרים, אמנם לא באופן אישי, אבל שמעתי עליהם רבות וטובות. שיהיה הרבה בהצלחה.

בבוצי

New member
הי שרון../images/Emo13.gif

קודם כל בהצלחה בכל טיפול שתעשי, אני אישית שמעתי שפרופ' אלכס סימון מהדסה עין כרם מצוין. הייתי אצלו אפילו פעם אחת להתיעצות באופן פרטי,והוא היה מאד נחמד.ושמעתי שהמחלקה מצוינת ,יש לה הרבה הצלחות ובאים אליה גם זוגות מכל העולם. אישית עדיין אין לי נגיעה לivf. לצערי, כנראה לא לאורך זמן עם הבטא תהיה שלילית בעוד שבוע ויום. לכן התחלתי קצת להתעניין ולברר .בכל אופן אם את שומעת על משהו מומלץ במיוחד תכתבי לי במסר, כי אם אצטרך ivf פני ,כנראה ,גם לירושלים.

heni3

New member
אני דווקא ממליצה על ד"ר בר מהמכון

הירושלמי לפוריות. רופא מדהים. יש לי "ממנו" (שלושה ילדים מקסימים). אם תרצי פרטים אשמח לנדב. בהצלחה

יעליק27

New member
הי הני אשמח לקבל פרטים על ד"ר בר

אני עכשיו מתלבטת אם להמשיך בהר הצופים אחרי שלא הייתי מאוד מרוצה מהמקצועיות שלהם
.
רבה ושבוע טוב

יעליק בוקר טוב, אני אתן לך מספר

טלפון של המרפאה בירושלים. 02-5376350 דברי שם עם מיכל, היא מקסימה. בהצלחה רבה. אשמח לשמוע ממך.

בבוצי

New member
הוא משערי צדק

דר גל עובד מ-ivf בשערי צדק ,ושמעתי שהוא טוב ויש לו המון הצלחות.בעבר נבדקתי אצלו בבדיקת pct בשערי צדק, והוא היה מאד נחמד ומאד עדין במהלך הבדיקה.

אני אני אני

ד"ר גל מבחינתי הוא מספר 1. מקצועי, מקסים, אנושי,מוכשר. בזכותו אני מגדלת היום בבטני בן ובת מתוקים להפליא.

מיקרומניפולציה

אגב, ראיתי שהבעייה אצלכם היא זרע. גם אצלנו היתה בעיית זרע קשה, ואני ממליצה בכל מקרה בחום על ביה"ח שערי צדק שהמעבדה שלו (וזה מה שהכי חשוב במקרה זה, יותר מזהות הרופא אפילו),היא מעבדה מעולה, בקנה מידה עולמי. כאמור, אני מאד מאד ממליצה על ד"ר גל שתוך זמן קצר מאד איתר את הבעייה, הגיע למינון נכון של הורמונים הביא לביוץ מעולה עם מספר רב של זקיקים, ניבא במאי שעד ראש השנה מכסימום, אני אכנס להריו, נשאר תמיד בטוח בהצלחת הטיפול ו- את ההודעה על הביטא הגבוהה קיבלתי 3 ימים לפני ראש השנה.

s h a a ron

New member
תודה

ומזל - טוב !!!! מוטב מאוחר.... נראה לי שבאמת אקבע תור אצל ד"ר גל שוב תודה

ממליצה בחום

על פרופ' מרגליות (עובד עם מכבי, וראש המחלקה בשערי צדק) רופא מדהים. אנושי ומקצועי.

יעליק27

New member
נוש ../images/Emo140.gif

אני במאוחדת ושוקלת לעבור מהר הצופים לשערי צדק, אבל הייתי מאוד רוצה את מרגליות, אם אני עושה את זה דרך הקופה אני לא אוכל ללכת אליו ישירות
אשמח אם יש לך אינפורציה (אם אפשר גם את הטלפון של היחידה אודה לך מאוד)
שבוע טוב

לא ממ שהבנתי את השאלה,

פרופ' מרגליות עובד בשערי צדק- לדעתי, (מנסיוני שהיה קצר) אין כל כך משמעות לרופא המטפל בהפרית מבחנה. הרי הוא שולח אותך למחלקה ושם מטפלים בך. אם את מגיעה לשערי צדק- בכל מקרה פרופ' מרגליות הוא זה שיפגש איתך, והוא זה שירשום את הפרוטוקולים וכו'. אם את רוצה שדווקא הוא יעשה את ההחזרה והשאיבה- תצטרכי לקחת אותו בפרטי. אם לא, יכול להיות שהוא יעשה את השאיבה וההחזרה, ויכול להיות שלא. ממליצה בחום על שערי צדק. לא מצליחה למצוא את המס' של המחלקה (תנסי ב144 ) אבל בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה רופא שיפנה אותך לשם, וידאג להתחייביות. (אני מבוטחת של מכבי ופניתי לפרופ' מרגליות דרך הקופה והוא דאג להתחייבויות והפנה אותי למחלקה.)

יעליק27

New member
נוש ../images/Emo140.gif

אני במאוחדת ושוקלת לעבור מהר הצופים לשערי צדק, אבל הייתי מאוד רוצה את מרגליות, אם אני עושה את זה דרך הקופה אני לא אוכל ללכת אליו ישירות
אשמח אם יש לך אינפורציה (אם אפשר גם את הטלפון של היחידה אודה לך מאוד)
שבוע טוב

טלי אבג

New member
מוסיפה המלצה על פרופ' לאופר.

בעלי ואני מאוהבת בו. (ביחד זה לא נורא...). בהתחלה היה קשה לי להתרגל אליו. הוא מתקתק עניינים ולא בסוג של המושי פושי. אבל בהחלט מאוד מאוד נחמד ואדיב. והעיקר שמעתי עליו הרבה מבחינה מקצועית. אני במאוחדת והוא מקבל רק פעם בחודש דרך הקופה. לבנתיים אני הולכת אליו פרטי לפני כל שינוי טיפול. והשאר ממשיך טלפוני. אני לא כל כך יודעת איך הוא עובד עם קופות החולים האחרות. בהצלחה

s h a a ron

New member
שאלת בירוקרטיה לירושלמיות

אני קצת מבולבלת מהפניות והתחייבויות ואודה לעזרתכן. החלטנו לפנות לד"ר גל והבנתי שהוא עובד עם קופ"ח מאוחדת (אכן??) קיבלתי הפניה מרופא הנשים למרפאת פוריות ופיקססתי לקופת החולים בכדי לקבל התחייבות לשערי צדק ד"ר גל. נמסר לי מקופת החולים כי ההפניה לא מספיקה וצריך הפניה ספציפית לרופא (???) מה גם שהפקידות ה"נחמדות" כל כך "שמחות" לנדב מידע, שזה מאוד מאוד "מקל". אז אם מישהי יודעת מה עושים ????????? זה מאוד יעזור לי קבעתי תור למחר לשערי צדק, אך נאלצתי לבטל אותו כי אין לי התחייבות
תודה מראש שרון

למעלה