רופא עם אמונה

סיסי200

New member
רופא עם אמונה

הי מחפשת רופא עם אמונה בי. בת 45 נכנסתי להריון ספונטני פעמיים האחרון לפני חודש, לא מחזיק, מפאת גילי צריכה הפריה חוץ גופית לדעתי במהירות. מחפשת רופא שיאמין ויטפל בי באופן פרטי במהירות. מאזור המרכז או השרון. כל המלצה תבורכו.

אם הבעיה היא לא בכניסה להריון אלא בהחזקתו- למה IVF?

אמנם רופא פוריות הוא בהחלט הכתובת בשבילך, לא רופא נשים רגיל, אבל ממש לא נשמע שאת זקוקה לIVF- את החלק של ההפריה וההקלטות את עושה היטב לבד. הפריה חוץ גופית היא בדיוק כמו שמה- מטפלת בחלק של ההפריה.
קבעי תור לרופא פוריות, אפילו מהקופה, הוא יבדוק את רמת ההורמונים שלך, יתן תמיכה הורמונלית מתאימה להריון בתקווה שזה מה שיעזור לך להחזיק אותו 9 חודשים מלאים ותקינים
&nbsp

עינבי15

New member
תנסי את פרופ' ראול אורביטו

שמו הולך לפניו. חברה שלי הביאה לעולם בזכותו שלושה ילדים, בן ותאומות :)
הוא מנהל את יחידת ה IVF בבי"ח שיבא, מקבל באופן פרטי במרכז רפואי דניאלי בגבעתיים.

בהצלחה,

למה הפריה חוץ גופית?

אם בכל מקרה את מתכוונת להשתמש בביציות שלך ואת נקלטת באופן טבעי אז למה IVF?
האם יש בעיה גנטית בעוברים עצמם בגלל גיל הביציות והכיוון הוא אבחון PGS? האם בהפלות נבדק קריוטיפ עובר?
אם כן אז מומלץ הפורום לגילאים מבוגרים הוא ד"ר בר-חווה (לא מכירה אישית), פרופ' אורביטו שהומלץ מעליי הוא הרופא שלי ואני מאוד מעריכה אותו אבל דווקא כאן נראה לי פחות מתאים
בגדול אם הבעיה היא בהחזקת ההריון כדאי להתייעץ עם מומחה להפלות חוזרות (רופאי הריון בסיכון ולא פוריות) ולהתחיל בירור של הפלות, המומלצים בהקשר הם פרופ' קופרמינץ ופרופ' כארפ.
בהצלחה בכל החלטה

למעלה