רופא עיניים לילדים שלום רב,מחפשת רופא ילדים שעובד עם מכבי,חוץ מניצה.תודה!
R rog36 New member 2/4/13 #1 רופא עיניים לילדים שלום רב,מחפשת רופא ילדים שעובד עם מכבי,חוץ מניצה.תודה!
ר ר ע ו ת ו ז ה ו New member 2/4/13 #10 איך קובעים אליו? הוא לא מופיע ברשימת הרופאים של זימון התורים.
T tiger mom New member 3/4/13 #13 מתקשרים ישר למרפאה שלו יש באינטרנט את הטלפון שלו ד"ר יאיר מורד אין לי אותו עלי
S shovalili New member 2/4/13 #9 ואם כבר שואלים אני אנצל.. רופא קרדיולוג ילדים אני אשמח לקבל רופאים טובים עם גישה לילדים שעובדים במכבי, הבן היקר שלי צריך בדיקה אצל קרדיולוג והוא רגיש לרופאים.... אודה על העזרה
ואם כבר שואלים אני אנצל.. רופא קרדיולוג ילדים אני אשמח לקבל רופאים טובים עם גישה לילדים שעובדים במכבי, הבן היקר שלי צריך בדיקה אצל קרדיולוג והוא רגיש לרופאים.... אודה על העזרה
ר רחלילי New member 3/4/13 #14 זו מרפאה לא רק של ילדים קשה לי להגדיר אותה הייתי שם בדיוק פעם אחת כן זוכר שיש שם דל כזו אוטומטית בכניסה. לא זוכרת יותר מזה, סורי. זה ליד אחד הפארקים בקייזר.
זו מרפאה לא רק של ילדים קשה לי להגדיר אותה הייתי שם בדיוק פעם אחת כן זוכר שיש שם דל כזו אוטומטית בכניסה. לא זוכרת יותר מזה, סורי. זה ליד אחד הפארקים בקייזר.