רופא נשים?

nothingelse5

New member
רופא נשים?

שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה לפני שבוע (עם קונדום) וכמה פעמים מאז. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי אבל לא שלו, למרות שזה לא קשור לשאלה. למרות שהוא מקפיד על לשים קונדום אני עדיין רוצה להיות בטוחה ולהתחיל לקחת גלולות. לפי מה שהבנתי נותנים גלולות רק עם מרשם של רופא נשים. זאת תהיה הפעם הראשונה שלי אצל רופא נשים ואני לחוצה, לא יודעת למה לצפות. אז כמה שאלות. במה זה כרוך?רק שאלות או שהוא גם יעשה בדיקות?(אני מעל 18 ולא בתולה כמו שאמרתי) האם הבדיקות עולות כסף? ועוד משהו... רופא או רופאה?:p אני יודעת שכל אחד וההעדפה שלו, וכל רופא שונה אבל... דווקא שמעתי שרופאים גברים עדינים יותר מבחינה מסויימת מאשר נשים... אז דווקא חשבתי ללכת לרופא גבר אבל...אני קצת לחוצה מהעניין של הבדיקות... רק גבר אחד בחיים שלי אפילו נגע בי וזה רק החבר הנוכחי שלי, וגם זה חדש לי אז אני לא יודעת איך אני אגיב... תודה על כל עזרה/עצה.

תשובה

לי אישית יש רופא גבר, לא נראה לי זה באמת משנה, הייתי פעם אצל אישה והיא הייתה מאוד חסרת סבלנות ולא נעימה ואני מוצאת את עצמי טוב מאוד אצל הרופא הנוכחי.. לרוב גניקולוג פרטי דיי יקר, בסביבות ה-400 שקל ומעלה.. אני בבדיקה הראשונה בגלל שזה היה עוד לפני ששכבנו הוא לא עשה לי שום בדיקה רק כמה שאלות רפואיות וזוה.

rasmus girl1

New member
מה שנראה לך,

כעקרון במסגרת הביטוח בריאות שלך את צריכה לשלם רק על ביקור אצל רופא מומחה,אני לא יודעת איפה את אבל בכללית זה 20 ש"ח לתקופה של 3 חודשים [שכעקרון את יכולה ללכת לרופא פעם בחצי שנה בשביל הבדיקה וחידוש מרשם]. לי אישית יש רופאה בחורה,מאוד עדינה ונחמדה וחייכנית אני גם מרגישה איתה די בנוח [כנראה בגלל שהיא מאוד מבוגרת ונותנת תחושה של סבתא חביבה חח] ואישית גם אם תיהיה לי רופאת נשים שהיא לא הכי עדינה אני עדיין ארגיש אצלה בחורה יותר בנוח מאשר אצל גבר ולא משנה כמה עדין הוא יהיה.. אבל כל אחת וההעדפות שלה,תעשי מה שאת מרגישה שיהיה לך יותר נוח.. אה ובפעם הראשונה היא לא עשתה לי בדיקות רק שאלה שאלות והסתמכה על בדיקות דם שעשיתי בערך שבוע לפני שהגעתי אליה,רק בביקור הבא היא עשתה לי בדיקה שבאמת לא לוקחת יותר מ3 דק'..

רומנteaת

New member
אם אני לא טועה-

על רופא נשים לא משלמים כמו לכל רופא מומחה. בשביל נשים, רופא נשים הוא כמו רופא משפחה ואין על זה תשלום. כך אני חושבת, לא בטוחה במאה אחוז. אבדוק בהזדמנות.

muse18

New member

אצלנו במכבי זה עולה - 21 ש"ח לרבעון (3 חודשים) הייתי אצל רופאה במהלך השירות הצבאי אבל היא לא עובדת עם מכבי, היא הייתה מקסימה.. עכשיו אני הולכת לרופא, אני שמעתי שיש דיי הרבה רופאות לא סבלניות, מרירות... קיבלתי את המצלת מגיסתי- יש לי רופא מקסים (פעם ראשונה הגעתי עם אמא שלי והוא ענה על כל השאלות) וגם נבדקתי אצלו, הוא עדין ונחמד. לי זה לא משנה גבר\אישה העיקר שיהיה נחמד, סבלני ויענה על שאלות כמו שצריך.. בדיקה כללית לא עולה כסף, בדיקת פאפ עולה בסביבות ה 80 ש"ח (לא זוכרת בדיוק כמה)

למעלה