רופא נשים?!

lululemon

New member
רופא נשים?!

אני בת 18 וקצת ואף פעם לא הייתי אצל רופא נשים. כבר 3 חודשים שהמחזור שלי מגיע כל 20 יום לשלושה ימים עם זרימה מטורפת (משתמשת בטמפונים "סופר", אחד לפני ההכי גדולים.)עד אז המחזור שלי היה סדיר באופן מפחיד. כלומר בדיוק 28 יום, ל5 ימים עם זרימה חלשה, הייתי עם הטמפונים הכי קטנים וגם הם היו יותר מידי בשביל הזרימה. בלי קשר, באופן קבוע יש לי הפרשות צהבהות סמיכות שמדיפות ריח. מצטערת על הבורות אבל לפי מה שנראה לי זה פטריה, לא? קבעתי תור לרופא נשים, אני נורא בישנית והפחד שלי הוא שהוא יבקש לבדוק אותי - לשכב במיטה ולפתוח רגליים... מה הסיכויים שלו לבקש זאת? והאם מותר לי לסרב? זה יפגע בטיפול? חשוב לציין שאני בתולה

רופא נשים?!

בסה"כ מה שאת מתארת מבחינת המחזור זה בתחום התקין , אבל אם את מדממת כל כך הרבה כדאי לבדוק כמה דברים כולל רמת ברזל ואולי את צריכה לקחת כדורי ברזל. לגבי ההפרשות , זה לא נשמע כמו פטריה כי לפטריה יש תסמינים נוספים כמו גרד ולא רק הפרשות. בגלל ההפרשות ייתכן שהרופא ירצה לבדוק אותך וכדאי לך להסכים כי אחרת הוא לא יוכל לעזור לך בנושא זה. הבדיקה במקרה שלך אינה פולשנית כיוון שאת בתולה אלא כוללת רק התסכלות באזור הפות. זה מביך אבל פרט לכך אין בכך כאבים או משהו כזה. זכותך לסרב לבדיקה ולטפול. את כמובן צריכה לצפות לכך שהרופא לא יוכל לעזור לך בנושא ההפרשות אם תסרבי לבדיקה. ייתכן שיתן לך טפול כלשהוא לניסיון ואולי זה יעזור, אולי לא. בנושא של המחזור אין סיבה לבדיקה רגילה. אולי הוא יפנה אותך לאולטראסאונד או יעשה לך בעצמו.

למעלה