רופא נשים

kerenor2

New member
רופא נשים../images/Emo91.gif

שלום לכן, אני תושבת חדשה במודיעין וזקוקה לרופא נשים. האם יש למשהי המלצה על דר' חנוך מקופ"ח לאומית? אודה על ההיענות במהירה,

reuthal

New member
מעולה!!!

אמנם הכרתי אותו לפני מספר שנים- לפני שהיה בחו"ל ועבד אז בכללית, אבל אני בטוחה שהוא נשאר אותו אדם מקסים, עדין ומקצועי!

amitzahavi

New member
היה לפני שבועות מספר

דיון בדיוק על זה... תנסי לחזור אחורה בארכיון הפורום... הייתי ממליץ בעצמי אבל אני

ח ל 2

New member
ד"ר חנוך

אני ממליצה לך בחום על ד"ר חנוך, הוא ליווה אותי במשך ההריון(שהיה די בעייתי), הטיפול היה מקצועי מאוד והנחמדות והנעימות הם בונוס נוסף אל תחשבי פעמיים , מניסיוני הוא הטוב ביותר באיזור

kerenor2

New member
רופא נשים

תודה לכולם על התגובות. בעקבות ההמלצות קבעתי אצלו תור. רק בריאות לכולם.

shushonim

New member
איפה במכבי?

לא ראיתי את השם שלו ברשימה של "המרכז לבריאות האישה" או בכלל במכבי.

ב נ ה

New member
ד"ר חנוך עובד(או לפחות עבד)

במרכז בריאות האישה. שווה לברר טלפונית.

HoGod

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש - רופאים במודיעין

יש לכם המלצה על רופא משפחה\ילדים במודיעין
אנחנו שייכים ללאומית. אגב, איך הסניף

א י ו ש י

New member
גם אני בלאומית. הסניף 10 לדעתי../images/Emo45.gif

אנחנו אצל ד"ר גאון בסניף עצמו (ילדים) הוא בסדר דוקא ורופא משפחה גם ד"ר קאופמן בסניף.. לא היו לי תלונות (חוץ מזה שמגיל 3 חודשים כל פיפס שקרה לקסמון אמר שיניים חחחחח ויצאו לו רק מגיל 8 חודשים) ועדיין הוא בסדר יש את ד"ר פישר במרכז רננים לילדים אבל אני אישית ובעלי לא התלהבנו ממנו (הרבה כן תופסים ממנו)

סיגל 31

New member
אנחנו אומנם במכבי אבל אני חושבת

שהרופא ילדים שלנו מקבל גם לאומית ומאוחדת. זה במרפאת ילדים במודיעין סנטר (ליד חנות ה-DVD). שלושה רופאים, מקסימים כולם, עם גישה מדהימה לילדים, כולם עובדים גם בבית חולים הר הצופים ועין כרם, כל אחד מתמחה במשהו אחר הקשור לילדים. מאוד מאוד מומלץ. לגבי ד"ר פישר - לא להתקרב!!! מתנהג בזלזול, חסר סבלנות, מחכים שעות בתור למרות שקובעים שעה מראש. מאוד מאוד לא אהבנו.

יונית ש

New member
יש לך אולי טלפון של המרפאה

איך הם בקביעת תורים? קשה להשיג? מי הכי מומלץ...

סיגל 31

New member
אין בעיה בקביעת תור. תמיד יש רופא

אנחנו היינו אצל כולם - מאוד אהבנו את ד"ר קיי וד"ר טננבאום. אבל באמת שכולם בסדר עם גישה מדהימה לילדים והמון המון סבלנות ואהבה. הטלפון הוא 08-9731887. בהצלחה!!!! ו...תהיו בריאים

למעלה