רופא לפוריות הגבר

bambi123

New member
רופא לפוריות הגבר

מישהו או מישהי מכירים רופא מומחה ובעל קבלות בנושא פוריות הגבר? המלצות? תודה מראש

אולה *

New member
מצטרפת לשתי ההמלצות!

ד"ר בוצין - איכילוב. ד"ר מדג´אר - תל השומר. שניהם - מכבי.

bambi123

New member
קביעת תור

איך אני מגיע לד"ר מדג´ר? מה הטלפון לקביעת תור? אנחנו חברים בקופ"ח כללית?

אולה *

New member
תתקשרי למכון למרפאה לפריון הגבר

בתל-השומר ותקבעי תור לאחד מימי ראשון (זה היום שד"ר מדג´אר מקבל). בקופת חולים תבקשי טופס 17 לביקור רופא - יפקססו לך את הבקשה לטופב 17 מהמרפאה. טל המרפאה: 5302787

עידית ד

New member
../images/Emo32.gif בהמשך לבעיות הבירוקרטיה ../images/Emo122.gif

סופית לא נותנים לי אישור לטיפול מלא באיכילוב. במכבי מאשרים לי רק פגישה עם רופא והזרעה באיכילוב ו-US ודם ברמת מרפא, הבעיה שבאיכילוב לא מאשרים לי את הסידור הזה. (רק לשלם להם 1000 ש"ח ולעשות באיכילוב את כל הטיפול... חוצפה) מה נשאר?!.... פרטי! אני חושבת שאני סגורה על פרופ´ זיידמן. מה שנשאר לי זה לבקש את
שלו. וזה דחוףףףףףף תודה המיואשת

נועם@בת

New member
אז תשלבי בין רמת מרפא לאיכלוב

בדיקות דם הן אותן בדיקות דם בכל מקום. US אמנם תלוי במקצוענות של הטכנאי,אבל גם ברמת מרפא הם מומחים למדי. תבקשי שיתנו לך בכל פעם פלט של הצילום, ותפקססי לאיכילוב, לפחות תרגישי שיש לרופא את מקסימום המידע. לא חושבת ששוה לשלם על זה 1000 שקל, במיוחד כשמדובר בהזרעה. אל תקחי ללב נשמה
המון בהצלחה
נועם

עידית ד

New member
נועמיקו שלי ../images/Emo5.gif

באיכילוב לא מוכנים לסידור הזה. הם לא מוכנים לקבל את הבדיקות מרמת מרפא. אני כבר השלמתי עם הטירטור הזה אבל הם לא מוכנים. כך שאין לי ממש ברירה לצערי, ואם כבר להוציא 1000 ש"ח לאיכילוב אז כבר נעשה את זה פרטי. אין לי כוח עידית

אולה *

New member
מוזר, כשעשו לי בעיות במאוחדת

ונאלצתי לעשות את הבדיקות בקופת חולים, באיכילוב לא היתה שום בעיה עם זה. רק הייתי צריכה לדאוג להשיג תוצאות מוקדם ככל האפשר.

עידית ד

New member
אז כנראה אותי לא אוהבים ../images/Emo14.gif

כי לי הם לא מסכימים... לכי תביני אותם

למעלה