רופא לילד עם ADHD

MultyUser

New member
רופא לילד עם ADHD

שלום לכולם! אני פה פעם ראשונה! אני חושבת שלילדה שלי יש ADHD ואני מחפשת רופא מומחה: נוירולוג או פסיכיאטר. ואני רוצה למצוא באמת מומחה! אתם יודעם, יש רופא שתמיד מקשיב, שואל שאלות נכונות, יודע לדבר עם ילד בצורה נכונה, ויש אחרים...שלא. והכי חשוב שיבין במקצוע שלו. אנחנו שייכים לקופת חולים מכבי וגרים במרכז (פ''ת) . תעזרו לי בבקשה! תודה מראש, לכולם.

liat555

New member
ממליצה לך על שניידר

מרפאות חוץ נוירולוגיה או דר' תמר שטיינברג או פרופסור שופר מנהל המחלקה את יכולה לקבוע תור ללא טופס 17 ואז לשלם כל ביקור 177 ש"ח

batelav

New member
תגובה

רציתי לשאול אותך איך מבחינים בבעיה? מה הסימנים? הבת שלי בת 4 בת כמה שלכם?

../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אבחון ADHD

לחברי מכבי, אפשרי גם במרפאה של מכבי לאבחון הפרעת קשב, בהרצליה. בנוסף, מצרפת עבורך קישור למדור 'מכונים לאבחון וטיפול', בספריית הפורום. נשמח להתעדכן בהמשך ולתמוך מניסיוננו.

MultyUser

New member
תודה רבה ושאלה חדשה

קודם כל תודה רבה – רבה. אני יבדוק כל האפשרויות של כל אחד שמצעה זמן לענות לי. וכמובן אני יספר על תוצאות שלנו בארגה שיהיה מה לספר. יחד עם זה רציתי לשאול שאלה נוספת: האם משהוא שמעה על תיפול הומאופתי בקליניקה של דר. אסתר יוגר. הם אומרים שיש להם ניסיון גדול בטיפולי ADHD אצל ילדים. הם עושים בדיקות כדי להבין שורש של מחלה ומגדירים טיפול אישי. הם גם אומרים שתוצאות מקבלים בחודש הראשון. כמובן כל זה לא חינם אבל זה לא בעיה אחי גדולה: פשוט חבל לי לבזבז זמן על דברים שלא אוזרים. תודה מראש, לכולם!

zivadina

New member
טיפול הומאופטי ל-ADHD

אין הוכחות חד משמעיות שהטיפול הזה עוזר. תבקשי מהם כתובות של ילדים שטופלו בהצלחה כדי לשמוע מה יש להוריהם להגיד. אל תאמיני אף פעם למטפל שרוצה לשווק את עצמו מבלי שהוא נותן לך הוכחות.

MultyUser

New member
תשובה

אני שאלתי ישר לגבי זה וקבלתי תשובה שהם לא יכולים לתת לי כתובות או טלפונים בגלל אתיקה רפואית.

טיפול הומאפטי

אנשים חייבים לעצמם לחפש הקלה למצבם. לא להפסיק לחפש פתרון כי לי אישית המאופטיה כן עזרה, אבל.. זה לא יםסיק לגמרי את המאפינים זה יכול להקל. לי אישית לא מסתדר הד"ר והומפאוטיה, למרות שבחיפה יש ד"ר טובה שהיא גם הומאופטית טובה (לא זו שציינתה). לגבי יעילות הטיפול תשמע עדויות לכאן א לכאן. הטפול לא זול ודורש זמן למציאת התרופה המתאימה. ככל שהגיל צעיר יותר, אפשר למצוא יותר קל את התרופה המתאימה, אבל גם זה לא חד משמעי. רק תבדא היא הומפטית קלאסית ולא חלטורה שמטפלת בתרופות טבעיות, ושהיא רשומה באיגוד ההומאופטים הישראלי (איני מכיר אותה, רק תוודא זאת) אין לרשות המדע כלים לעקוב אחר טיפול הומאופטי או הוליסטי אחר, כי נעדר מהם מרכיב הכלליות. זהו תנאי לידע מדעי ואין בטיפול זה כלליות כי הוא מתאים יחודית לאדם מסויים. בהצלחה בכל אשר תבחר גיל

meyrav a

New member
לא יכולתי שלא להגיב

מניסיוני האישי לילד טיפול רפלקסולגי ו2 תרופות הומופטיות לא עזרו! אך ממליצה בחום על ד"ר שגיא אפשר בפרטי ומקבלים החזר מסוים ממכבי ואפשר דרך בי"ח . התורים ארוכים אך שווה להמתין!! פרטים נוספים אעביר במסר אישי בכדי לא לעשות פרסומת ..

MultyUser

New member
תרופות

ממש תודה רבה – רבה
. אני מבטיחה לך לבדוק גם אופציה שלך. באיזה תרופות הומופטיות השתמשתם? אנחנו מנסים עכשיו את Omega-3 אבל בשלב התחלתי.

zivadina

New member
אומגה 3

יש בקישור מספר מאמרים טובים על אומגה 3. טיפול הומאופטי נעשה באמצעות תרופות שאינן תרופה.

למעלה