רופא לאולטרה סאונד

רופא לאולטרה סאונד

בהמלצת רבות מבינכן הגעתי גם אני למרפאה בתל השומר. הופתעתי שלא יכלו לבדוק אותי באולטרה סאונד ונשלחתי לעשות זאת בקופ"ח. אני מופתעת מאוד מאחר ופענוח אוטרה סאונד הוא כ"כ משמעותי במקרה של אנדומטריוזיס וחשבתי שהמומחים יכולים לעשות זאת הכי טוב. אשמח לקבל המלצות לרופא שעובד עם קופ"ח לאומית שיכול לבצע אולטרה סאונד במרפאה שלו ויכול לתת לי את פלט הבדיקה.

לא יודעת לגבי לאומית

אם את מחפשת "תותחים כבדים" בתחום האולטרא.. יש את שולמן אחירון ומלינגר. כולם פרטיים ואיני יודעת אם מקבלים בקופות השונות בהצלחה

אולטרהסאונד

היי גלית, אני חברת לאומית, ומדי שלושה חודשים אני מקבלת הפנייה מרופאת המשפחה(שמעודכנת במצבי האנדוסיוטוני) לבצע אולטראסאונד, אותו אני עושה במרכז בריאות האישה שכתובתו: הפטמן 7 ת'א, והרופא דר' מושב סלומון, ומשם לסיום אני שמה שחלותיי(=פעמיי) לסוריאנו בתה'ש. כל התענוג הנ'ל כל 3 חודשים, כבר כמעט שנתיים, יען כי בזמנו הגעתי ללפרסקופיה כשבאמתחתי(=שחלתי) 15 ס'מ נכבדים של ציסטה.

תודה רבה על המידע

האם הרופא נותן לך פלט מחשב של האולטרה סאונד ? מחר בבוקר אני אתאם תור מקווה שאקבל תור מהיר ולא בעוד שנה...

גלית 1972 של הצ'אט

ודאי. את יוצאת עם שקית הפתעות הכוללת תצלומי אולטראסאונד, ודף המפרט גדלים, ציסטות, הדבקויות(בתקווה גדולה שהכל תקין ואז סתם גודל רחם ושחלות) כאמור ע'מ להגיע לאולטרא' את צריכה הפנייה מרופא נשים או מרופא משפחה. לאחר שקיבלת את ההפנייה המיוחלת, מרכז בריאות האישה נמצא בת'א והטלפון:03-6970306 תצייני(כמובן) גם לרופא וגם בקביעת התור שאת צריכה אולטרא' ווגינלי( או כמו שאני אוהבת לקרוא לזה: חיטוט פות) בהצלחה

למעלה