רופא כללית מומלץ

תמרה126

New member
רופא כללית מומלץ

הי ממש אודה להמלצה על רופא/ת כללית מקצועי, מנוסה, ואם אפשר רגיש, באזור השרון או תל אביב, בעדיפות לרופא שעובד עם אסותא רמת החייל ששם הביציות שלי מוקפאות.
תודה רבה!

איגי84

New member
אני לקוחה מרוצה של גיא גוטמן

מקבל בהוד השרון דרך כללית ובמרפאה הפרטית ברמת החייל (לא גובה תשלום על ביקורים במרפאה הפרטית למטופלות ivf, לפחות מנסיון שלי ושל חברה). הוא עובד בדרך כלל עם הרצליה מדיקל סנטר אבל כשחברה שלי שאלה אמר לה שאין לו בעיה לעשות לה את השאיבות באסותא אם זו ההעדפה שלה.

הוא זמין עבור המטופלות שלו בצורה יוצאת דופן, ובעיני הוא ממש נחמד ומרגיע. הוא גם מאד מכבד את הדעה של המטופלת, ההצעות שלה והקצב בו היא רוצה להתקדם. היתה פה עוד מישהי שהמליצה עליו לא מזמן, ומישהי אחרת שלא המליצה, אולי הן יגיבו ותשמעי עוד דעות
.

אם את מחליטה לקבוע אליו תור ממליצה לך להתקשר למרפאה הפרטית כי בכללית התורים בדרך כלל רחוקים ואני חושבת שבכל מקרה שיחות ארוכות (כמו שיחה לקראת מעבר ל-ivf למשל) הוא מעדיף לעשות שם. אני לא חושבת שיחייבו אותך אבל תבררי מראש.

דילוגית

New member
גם אני מטופלת מרוצה שלו

אבל הוא קצת טיפוס אז אני יכולה להבין שהוא לא יתאים לכל אחת.
&nbsp
גם ממני הוא לא גבה תשלום על ביקורים במרפאה הפרטית והוא זמין לשאלות בווטסאפ.
כשהיו כמה אפשרויות טיפול הוא הציג לי אותן על יתרונותיהן וחסרונותיהן ואפשר לי להחליט, ולי זה מאוד התאים.

דילוגית

New member
קשה לתאר את זה במילים, מצטערת

אני מפחדת לעשות לו עוול בתיאור, כי הוא באמת רופא מעולה לדעתי

איגי84

New member
אני לא מכירה באיזור נתניה

אבל בטח יש בפורום בנות מהאיזור. אני מציעה לך לפתוח שרשור חדש (כי זה כבר לא מופיע בעמוד הראשון) ולשאול על איזור נתניה.

למעלה