רופא כאב בניו גרז'י????

oppippo

New member
רופא כאב בניו גרז'י????

בס"ד

שבוע טוב

אני תושב תל אביב / ישראל, שמתכנן להגיע לניו גרזי וניו יורק לעניין מסוים. זמן שהותי כחודש
אבקש את עזרתכם באיתור רופא מניו ג'רזי, אשר יכול לאשר לי המרה זמנית של רישיון ישראלי לקנביס רפואי. כלומר מתן רישיון מקומי (ניו ג'רזי) בהסתמך על הרישיון התקף, ההמלצות והמסמכים הרפואיים מישראל.
בישראל רישיון זה ברשותי כבר קרוב ל 5 שנים. בארץ אני מקבל מעל 70 גרם לחודש כמות זו כוללת גם צריכה אוראלית בשבת (אני לא מעשן בשבת). עבורי זה משכך כאבים וכדור הרדמה שאני מסתובב איתו 24/6.
קנביס הוא לא צמח שעשועים בשבילי, אלא פתרון רפואי גרידא.
מזג האוויר הקר והיבש בחוף המזרחי, רק מקצין את התופעות, ועקב שהותי הממושכת שם, זה תנאי מחייב.
..... לאחר בירורים, הבנתי שניו גרזי היא בין 19 המדינות שכן מאשרות, לכן ציינתי רופא מניו גרזי.
באם למישהו יש יותר ידע, עזרה, ופתרונות בעניין, פרטי קשר לרופאים ישראליים עדיף, אבל גם מקומיים בא בחשבון. את ההסבר הרפואי אעשה אני מול הרופא, אני רק צריך קצה חוט לאחד כזה.

בברכת ה' עליכם ושבוע טוב מישראל המדהימה

roniron40

New member
הלוואי והיה לי מידע לסייע לך בעניין,אבל-

תנסה לברר פרטים אל הרופא שאישר לך את הרשיון,או במחלקה לקאנביס במשרד הבריאות או בפורום קנביסה,פה ב'תפוז'.
בהצלחה
ושבוע-טוב!

בגדול קנביס זאת תרופה

ככה שסביר להניח שכמו תרופות אחרות,
אם אפשר לגשת לרופא בחו"ל עם כל תרופה ולקבל חידוש מרשם (שכמובן פניה לרופא היא בתשלום מלא כי אתה לא מבוטח בארץ הזרה)
מצד שני קנביס עדיין נחשב כסם מסוכן, ולכן אסור להעביר אותו בין מדינות, מה שיוצר בעייתיות, לא בטוח שרופא בניו ג'רזי יסכים בכלל להתעסק איתך כחולה לא קבוע, זה שיש לך רשיון לשימוש בארץ זה לא משנה לאף אחד.
אבל תן לי לברר בשבילך ואני אחזור עם תשובות יותר מדוייקות
רק בריאות!

בנוסף אל תשכח שהרופא הוא לא זה שנותן את

הרשיון, הוא רק מגיש בקשה, ואח"כ מעבירים לגורמים המוסמכים, ואלו מחליטים על אישור רשיון, ולאחר מכן הספק פונה אליך ומספק לך את התרופה.
לצערי רק בגלל הבירוקרטיה הזו נראה לי שהסיכוי לא קיים.
רק בריאות!

שלום לך, וסליחה על התגובה המאוחרת

אני מציעה לך ליצור קשר עם פרופ' אילון איזנברג, בקליניקה שלו בחיפה.
הוא גם מכיר את המהלכים, וגם מקושר עם גורמים בחו"ל.

שיהיה בהצלחה.

בוקר טוב, וושינגטון וקולורדו

אם לא תצליח להגיע לרופא, כמו שאני חושד שזה לא יקרה.
אז הפיתרון הוא לבקר במדינות וושינגטון (המדינה ולא הDC) וקולורדו,
העידכונים הם שנפתחים קופי שופ באותן מדינות, ואפשר לצרוך את הקנביס בצורות שונות חוקית
http://www.קנאביס.com/2013/11/%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%95-100-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%95-%D7%91/

שיהיה לך טיול נעים ופורה

למעלה