רופא ילדים

07yuli30

New member
רופא ילדים

הי. ילדתי לפני כמה ימים ילדון מתוק בשבוע 31. אני רוצה להיערך לעתיד ולקבל המלצות לרופא ילדים מצוין עם נסיון עם פגים. אני גרה בחולון אבל אזור המרכז יתקבל בברכה

עצה

מצאי רופא ילדים שקרוב למקום מגורייך. עם ילד חולה את לא נוסעת שעה לכיוון. כן נוסעים ליעוץ חד פעמי וכו'
לא מכירה באזור חולון לצערי

טלי 220

New member
מטרפת לעינב, עם עוד משהו-

באמת כמו שעינב כתבה לך, כשילד חולה את צריכה רופא זמין וקרוב.
אני בתחילה הייתי נוסעת לרופאים הכירים מהפגיה של איכילוב שמקבלים גם כרופאי ילדים במכבי, ואז במאת הבנתי שאני רוצה קרוב ונחו. אבל, אם לתקופה הקרובה שאחרי השחרור את מרגישה שאת רוצה להשקיע בשביל השקט הנפשי שלך, תבדקי אפילו על הרופאים מהפגיעה אצלכם אם מקבלים דרך קופ"ח....
בע"ה שהכל יהיה רגיל ומשעמם ולא תצטרכי שוב מעקב מיוחד....

07yuli30

New member
הרופאים של הפגיה באיכילוב

יותר קרובים אלינו לחולון אז מעןלה. איך אני מבררת מי הרופאים שמתמחים אם אצטרך ואגב מתי אני רושמת את הילד בביטוח של מכבי?

טלי 220

New member
הרופאים מאיכילוב מקבלים ברמת אביב-

זה לא כ|כ קרוב לחולון.
ד"ר דרור מנדל, וד"ר רונלה...

אורטל OSE

New member
מזל טוב ובהצלחה

תתרשמי מהפגיה שבה אתם נמצאים היום, תבחרי שם רופא שאת אוהבת ואם קרוב אלייך הביתה ומקבל בקופ"ח שלך אליו תלכי.
כדאי שרופא הילדים יהיה גם נאונטולוג פשוט כי הם מכירים את התפתחות הפגים ולא מתרגשים ממנה. אם לא תמצאי אף אחד בפגיה אצלך תגידי ואני בטוחה שימליצו לך כאן.

בהצלחה ופגיה קלה, קצרה ומשעממת!

תעשי הפוך

תבדקי במרפאות הקרובות למקום מגורייך מי רופאי הילדים- תעלי רשימה לפה ותראי אם יש אמהות מרוצות ואם הן יודעות אם הם נאנטולוגים (אגב- היו לי רופאי ילדים מופלאים שאינם נאנטולוגים והם הבינו היטב בפגות....)

למעלה