רופא טוב בצפון

ruthi26

New member
רופא טוב בצפון../images/Emo68.gif

שלום לכן אולי מישהי מכירה רופא נשים טוב בצפון כמו סוריאנו?? אני גרה בכרמיאל, ולהגיע למרכז כל הזמן לא כל-כך קל.... האם מישהי יודעת אם יש מרפאה לאנדו' בצפון, אני שייכת לקופ"ח מכבי ויש לי מגן זהב, אם זה אומר משהו. תודה רותי

galim29

New member
רק שיבא../images/Emo140.gif

אין רופא טוב כמו סוריאנו חד וחלק. שנית, המרפאה שקיימת בשיבא מקיפה תחומים נוספים שקשורים למחלה (כמו גסטרו למשל) ולדעתי לא כדאי לוותר על טיפול ואבחון דרך המרפאה. נכון שכרמיאל זה לא קרוב אבל בשביל הבריאות שלך את חייבת את זה לעצמך. אם תצטארכי לפרוסקופיה שיבא זה המקום שצריך לעשות אותה שם ולא בשום בית חולים בצפון. תקראי על בנות שכתבו על סיבוכים שקרו להם אצל רופאים ובתי חולים שלא ידעו איך לטפל באנדו. תני לעצמך את המתנה הזאת לקבל את הטיפול הכי טוב שיש, אל תתעצלי ותקבעי תור למרפאה בתל השומר. זה שווה את זה.

בלגן2

New member
השאלה לאיזו מטרה את צריכה...

מצטרפת להמלצה על תה"ש. אבל אם את רוצה רופא בשביל מעקב שגרתי לאנדו - ממליצה על ד"ר לויט (אני יודעת שהוא מקבל דרך הכללית, אבל אולי בעוד מקומות?!?) ואם את רוצה רופא טוב מאד - ממליצה בפעם המיליון על ד"ר פילמר.

מלצה על רופא נשים

אני ממילצה על הרופא שניתח אותי- ד"ר אמנון עמית. הוא ראש המחלקה האונקולוגית ברמב"ם ומנוסה מאוד. ד"ר עמית מקבל פניות בקליניקה שלו במרכז חורב. לדעתי הוא רופא מצויין, עדין וסבלני...ממליצה בחום! אשמח לשמוע באם ניסית... שיהיה בהצלחה ורק בריאות !!! ענבל

maytalita

New member
זה גם רופא הנשים שלי!

הוא מקסים! אני אצלו כבר כמה שנים. לגבי האנדו', בזכותו לא עברתי מסכת יסורים כמו חלק מהבנות פה- הוא אבחן אנדומטריומה ושלח ל-CA125. אבל... את הניתוח אעבור בתלה"ש....

למעלה