רופא חדש התחלה חדשה

דיגי

New member
אני שמחה

נשמע שהרופא הזה רציני וגם יסודי כבר את צריכה להודות לו שהוריד ממך את ההורמונים שאולי מיותרים מקווה מקווה בשבילך... אז לעבודה (את יודעת..) מקווה שבחודש הבא תבשרי לנו על גפשוש קטן בהצלחה חמה חמה דיגי

דיגי מרב ושמש

מלא תודה על האינפורמציה האמת שהוא באמת היה רציני וזה ממש שינוי מהרופא הקודם שעשה לי פרצוף בכל פעם שרציתי לוודא שהכל בסדר.... אני מקווה שאני לא קטלנית לסופר זרעים של הבעל שלי אבל למדתי כמה דברים חשובים מהפורום הנהדר הזה שמה שלא יהיה בטוח יהיה בסדר ובסוף יהיה לי את התינוק הכי מקסים ומתוק בעולם. האמת שכל הרצון הזה הגיע לי פתאום סיימתי את הלימודים ואני נשואה כבר 4 שנים ואני מרגישה שאנחנו כל כך מוכנים... ובתוך כל הבלאגן החברה הכי טובה שלי נסעה לי למזרח כך שאני ממש זקוקה לפרום הזה ושמחה מלא שמצעתי אותו.

דיגי

New member
שחר

אנחנו בדיוק באותו מצב... 4 שנים, סוף לימודים... ומחכה ומצפה לדיגדוגים קטנים ורכים דיגי

התחדשות ../images/Emo42.gif

התחלות חדשות, רופא חדש, שחר חדשה... זה אחלה להתרענן - זה סימן טוב, כוחות חדשים, מרץ ואופטימיות חדשה. נשמע שאת ממש מוכנה להיות אמא. הרבה
ואהבה

שחר,

אני שמחה שהרופא החדש מוצא חן בעינייך ומתייחס ברצינות. זה הדבר החשוב הראשון (אבל לא היחיד...). הלוואי שזו תחילת הדרך להצלחה שלכם.

למעלה