רופא דרך קו"פח

נני 46

New member
רופא דרך קו"פח

היי
אני כבר כמה זמן מתלבטת אם להעלות את זה.. אני החלטתי להיעזר ברופא דרך קופ"ח, רופא ידוע ששמו הולך לפניו. סיפרתי כאן בפורום על הקשיים , שהייתה אכזבה גדולה מהסבב הקודם, שבו קיבלתי 11 עוברים , 2 הוחזרו, והשאר לא שרדו. כמובן שמנור הבטיחו לי סבב נוסף, וכרגע העוברים נמצאים באסותא. הם מוקפאים כי אני לא יכולתי להתאים את עצמי לטריים .הם שם כבר מ ה 24.4. כרגע אין לי מושג מה קורה איתם, והרופא, מכיוון שאני לא מטופלת פרטית שלו( למרות שנתן לי את הנייד שלו), לא מעדכן אותי בטענה שעדיין אינו יודע דבר עד לקבלת הדו"ח מפאשה, למרות שעברו יותר משבועיים.( ראש"לצ). אורית ממנור טוענת שזה בלתי אפשרי, שהרופא קיבל עידכון 4- 5 ימים אחרי ההחזרה.

אשמח לדבר עם מישהי שטופלה דרך רופא קופה, על איך התנהל הקשר ביניהם. האם ניתן ליצור קשר ישיר עם המעבדה באסותא ראש"לצ? יש לי הרבה שאלות. אני לא יודעת אם להמשיך להתקשר אליו עד לקבלת תשובה או להמתין. רק לציין שבהתחלה היו שיחות טלפון בינינו( למרות שהוא לא חייב), והוא עודד אותי מאוד, השינוי הוא לאחרונה, ב שבועות האחרונים. אני כל כך מתוחה, הכל נשאר באוויר ואין לי למי לפנות.
נכון להיום אני במעקב ביוץ, והכל מתבצע מול האחות במרפאה.( והאחות מול הרופא טלפונית)
אשמח לקבל מסר בפורום או רצוי בפרטי.
תודה ולילה טוב

אשרת 1972

New member
את מתכוונת לעוברים שקיבלת כפיצוי ?

מנור אמורים לשלוח לך את הדוח הביתה שם אמורים להיות כל הנתונים , תבקשי מאורית שתשלח לך העתק מהדוח שוב , תפני לרופא ותשאלי אם קיבל את הדוח ותבקשי לקבל ממנו העתק מהדוח , לגבי אסותא אין לי מושג יכולה לאמר לך שבסבב האחרון לא ידעתי כמה הוקפאו , פניתי לרופא הוא בירר וענה לי אחרי יום וגם אני הייתי מטופלת אצל רופא מקופת חולים .

נני 46

New member
עוברים כפיצוי

כן, זה סבב הפיצוי.
דיברתי בסוף עם הרופא שלי, הוא טען שרק ביום ראשון קיבל את הדו"ח ומיד שלח לי במייל, שזה אתמול. היום הוא סופסופ התקשר אלי והדריך אותי .
החדשות המשמחות הן שיש לי 6 עוברים מוקפאים מדרגה טובה! בכל טיפולי הIVF לא הגעתי לשלב הזה של מוקפאים...זה חדש לי. הוא אמר שעכשיו רק נותר לחכות שאבייץ, לחכות בסבלנות( שאין לי):
תודה על ההקשבה וכמובן שאעדכן בהמשך...

אשרת 1972

New member
מעולה אני ממש שמחה עבורך יש לך פה

המון עוברים לכמה סבבים , תלוי כמה את מחזירה , מקווה שתבשרי לנו על הריון בקרוב , יאללה תבייצי כבר .

נני 46

New member

למעלה