רופא באזור השרון

רופא באזור השרון

מחפשת רופא טוב ונחמד בסביבות נתניה, רצוי של מכבי. הרופא שלי הצליח לבלבל אותי. נראה לי שהוא לא מספיק רציני. אני לא יכולה לסמוך עליו - וזה קצת בעייתי, כי אז קשה לי לרתום את הכוחות שלי, כשאני לא מאמינה לו... בזמן האחרון (חצי שנה..) אני נפגשת איתו כל מחזור, במצב נפשי ירוד. אני לא מצפה לתמיכה פסיכולוגית, אבל אני לא מטומטמת, אני רוצה להבין יותר והוא נותן לי להרגיש שזהו, חודש הבא אני באה אליו עם גור בבטן, אבל - זה לא קורה. מחזור רביעי של איקקלמין, עם בדיקה אחת של הרירית סמוך למועד הביוץ (חודש שעבר), ובדיקות דם מפעם לפעם. קבלתי עליו המלצות חיוביות, עוד לפני שהתחלטי לנסות.אבל- משנה רופא משנה מזל?

אין לי המלצה לרופא אבל

אני הייתי אתמול אצל רופא חדש וזה היה שינוי כל כך מרענן שאני לא יכולה להתאפק ומרגישה ממש חובה לעודד אותך לעשות את הצעד. הרופא שלי התנהג ממש ככה אלי הרגשתי שאני סתם בלחץ וכל הזמן הוא אמר לי כמה שזה יגיע ואפילו לא טרח לשלוח אותי לבדיקות קצת יותר מקיפות. אז בתקווה שתמצאי את הרופא שיעשה לך טוב ישדר איתך על אותו גל והכי חשוב יגרום לך ( לפחות בחלקו) להביא איזה גור, גורה או אפילו כמה... בהצלחה לדעתי את כבר בדרך הנכונה...

יפעתי&

New member
גורגורה יקרה ../images/Emo23.gif אני לא מכירה אבל

לענת איתן יש רופא בשם ד"ר גונן אני לא יודעת אם הוא של מכבי או לא אבל לפי ההתלהבות של המטופלות כדאי לברר שיהיה

anat eitan

New member
אז זהו , שלא פציתי פה כי ד"ר גונן

מקבל או דרך הכללית או - פרטי. sorry...

יפעתי&

New member
|סמיילי מתנצל..| עימך הסליחה

וחוץ מזה מרקיז, הכל בסדר????? ואחותך? וקשיו?

anat eitan

New member
"וחוץ מזה , מרקיז - הכל בסדר

כי באמת אין שום חדש חוץ מדבר מה קטן חסר כל ערך כן משהו פעוט ממש..." איך אהבתי ת´שיר הזה כשהייתי קטנה...יואו... עוד אין חדש לגבי אחותי. מקווה שיהיו לי בשורות טובות ממש אוטוטו (אנחנו מחכים בנשימה עצורה לאיזו התפתחות שכרגע עדיף לא לדבר עליה לפני שיצאה אל הפועל). הקשיו מוסר תודה על ההתעניינות בשלומו וד"ש חם בחזרה. לילה טוב , נשמה. אני הולכת לנחור את עצמי לדעת.

נטאשה

New member
לי יש רופא להמליץ עליו ../images/Emo65.gif

וכולם כבר יודעים למי אני מתכוונת, מדובר בדר´ ברקוביץ´ שמקבל דרך מכבי רק שצריך להתאמץ כי הוא לא בנתניה אלא בגבעת שמואל שזה צמוד לבני ברק אבל שווה את המאמץ כי הוא רופא שנותן לך הרגשה שאת המטופלת היחידה שלו הוא עובד עם המעבדה של בר-טוב עונה על כל שאלה, זמין תמיד בנייד שלו ובכלל בן אדם נהדר. אם תרצי את הטלפון שלו, תשלחי לי מסר. בהצלחה דלית

למעלה